dark_1234

Deneyimli
Merhaba böyle bir laptop setup yapmayı duşünüyorum.

Ekipmanlar:
  • RTX 3050 orta seviye oyuncu laptopu.
  • Ucuz bir laptop standı sol tarafta çapraz laptop bunun üstünde duracak.
  • Samsung 75Hz VGA monitör laptop buna bağlı olacak.
  • Ucuz 1200DPI siyah kablolu RGB ofis mouse.
  • Logitech K360 kablosuz klavye.
  • Havit siyah RGB'li mikrofonlu kafaüstü kulaklık.
  • Polosmart ucuz siyah RGB desk mat.
  • Ucuz bir USB çoğaltıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bu setupda oyun oynamayı düşünüyorsan laptop yerine kasa topla.

Hocam zaten bu 5-6 yıl beni iyi idare etsin diye istiyorum 5-6 yıl sonra sleeper bir PC toplamayı düşünüyorum.

Düşünce çok güzel aslında bu iş kullanım amacı ve bütçe meselesiyle şekil alır. Siz bence önce bu iki seçeneği belirlerseniz bizler size daha iyi yardımcı oluruz. Sevgiler, saygılar.

Valorant falan oynayacağım.

Alacağınız 3050 laptopun üzerindeki monitörün, harici kullanacağınız monitörden daha iyi olacağını düşünüyorum. Böyle bir plan varsa ya masaüstü alın ya da çevre bileşenlerini satıp bütçeyi laptopa ekleyin.

Dostum FPS oyunları oynayacak biriysen , öncelik sistemin masaüstü olsun 3050 sistemli Valorant oynayabileceğin kasayı 15000 TL'ye sahip olursun 5000 TL'ye diğer ekipmanlarını toplarsın. Kesinlikle masaüstü tercih etmelisin. Sevgiler , saygılarımla.

"Daha büyük" adı altında eski ve 75 Hz monitör kullanmak yerine laptop ile gelen 144 Hz monitörü kullanırdım. Görmüş olduğum en ilginç setup olabilir.

Çok oyun odaklı olmadığım için büyük ekran bana daha cazip geliyor video falan izlerken.

Dostum FPS oyunları oynayacak biriysen, öncelik sistemin masaüstü olsun 3050 sistemli Valorant oynayabileceğin kasayı 15.000 TL'ye sahip olursun 5.000 TL'ye diğer ekipmanlarını toplarsın. Kesinlikle masaüstü tercih etmelisin. Sevgiler, saygılarımla.

Hocam şimdiden masaüstü almak istemiyorum ileride zaten bayağı iyi bir sleeper PC toplamayı düşünüyorum. Öneri için teşekkürler ama.