Yaptığım hatalardan dolayı hayattan bıktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

dark_1234

Deneyimli
Yaptığım çok büyük hatalar var her gün pişmanlık duyuyorum. Hiçbir zaman içim rahat etmiyor. Bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vicdanım sızlıyor ama.
En fazla ne yapmış olabilirsin dostum? Teröre katılıp asker mi vurdun, çocuk mu vurdun, orman mı yaktın, diri diri adam yakıp asit döküp üzerine beton mu döktün? Bunları gördük. Bu kadarını yapmadıysan çok da sorun değil yani. Ki dediklerimi yapanların vicdanı sızlamıyor.

Aklıma gelenler, belki kedi ve köpeklere zarar vermiştir. Böcekleri öldürmüştür.

Tövbe ediyorum içim rahatlamıyor ailem ile aramı nereden biliyorsunuz onu anlamadım.
Öylesine dedim, pardon.

Kendine hedef koy. Belirli bir alanda olmak zorunda değil, yeter ki hedefin olsun. Balık tutmaya başladıysan bu sene bitmeden 100 tane balık yakalamak veya chess.comda 1200 puana çıkmak vb. inan bana zaman hepsinin ilacı. Benim de çok çukurda olduğum zamanlar oldu. Sahip olduklarımı, yapabileceklerimi düşünüp 1-1.5 yıl gibi bir sürede mentalimi düzelttim. Ve yaşattığın olaylar her neyse gidip özür dilemeyi deneyebilirsin. Belki için rahatlar veya ömrün boyu sırtlaman gereken bir yükün olur.

O psikolojiyi düzeltmenin tek yolu daha iyi hayat kalitesi ile olur, istediğin ilaçları al istediğin doktora git spor yap egzersiz yap bir işe yaramaz, çok sevdiğin o arabayı alamayınca ya da bir başarı elde edemedikten sonra düzelmez, + - gibi düşün -100'ün varsa +200'lük mutluluk verici şeyler yapman gerek bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…