Detaylar
Kim cevapladı?Hayat, geçmişe takılı kalmak için çok kısa. Önüne bak, boş ver.
dark_1234
Deneyimli
Hayat, geçmişe takılı kalmak için çok kısa. Önüne bak, boş ver.
Vicdanım sızlıyor ama. Unutamıyorum kafamı duvarlara vuruyorum.
Tövbe edip, bi' daha yapmamalısın ve ailen ile de aranı düzeltmelisin.Vicdanım sızlıyor ama. Unutamıyorum kafamı duvarlara vuruyorum.
Uyuyan Sincap
Üstün
En fazla ne yapmış olabilirsin dostum? Teröre katılıp asker mi vurdun, çocuk mu vurdun, orman mı yaktın, diri diri adam yakıp asit döküp üzerine beton mu döktün? Bunları gördük. Bu kadarını yapmadıysan çok da sorun değil yani. Ki dediklerimi yapanların vicdanı sızlamıyor.
dark_1234
Deneyimli
Tövbe edip, bi' daha yapmamalısın ve ailen ile de aranı düzeltmelisin.
Tövbe ediyorum içim rahatlamıyor.
Son düzenleme:
Aklıma gelenler, belki kedi ve köpeklere zarar vermiştir. Böcekleri öldürmüştür.En fazla ne yapmış olabilirsin dostum? Teröre katılıp asker mi vurdun, çocuk mu vurdun, orman mı yaktın, diri diri adam yakıp asit döküp üzerine beton mu döktün? Bunları gördük. Bu kadarını yapmadıysan çok da sorun değil yani. Ki dediklerimi yapanların vicdanı sızlamıyor.
Öylesine dedim, pardon.Tövbe ediyorum içim rahatlamıyor ailem ile aramı nereden biliyorsunuz onu anlamadım.
dark_1234
Deneyimli
Aklıma gelenler, belki kedi ve köpeklere zarar vermiştir. Böcekleri öldürmüştür.
Öylesine dedim, pardon.
Sorun yok.
- Makaleler
- 1
Kendine hedef koy. Belirli bir alanda olmak zorunda değil, yeter ki hedefin olsun. Balık tutmaya başladıysan bu sene bitmeden 100 tane balık yakalamak veya chess.comda 1200 puana çıkmak vb. inan bana zaman hepsinin ilacı. Benim de çok çukurda olduğum zamanlar oldu. Sahip olduklarımı, yapabileceklerimi düşünüp 1-1.5 yıl gibi bir sürede mentalimi düzelttim. Ve yaşattığın olaylar her neyse gidip özür dilemeyi deneyebilirsin. Belki için rahatlar veya ömrün boyu sırtlaman gereken bir yükün olur.
anilx
Yetkin
O psikolojiyi düzeltmenin tek yolu daha iyi hayat kalitesi ile olur, istediğin ilaçları al istediğin doktora git spor yap egzersiz yap bir işe yaramaz, çok sevdiğin o arabayı alamayınca ya da bir başarı elde edemedikten sonra düzelmez, + - gibi düşün -100'ün varsa +200'lük mutluluk verici şeyler yapman gerek bilmem anlatabildim mi?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-