Tadı saman gibidir, tecrübe ile sabittir.Ağzıma sürmeyeceğime dair defalarca söz verdim ve içmiyorum ama yani tadını merak etmiyorum da değil![]()
Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Ölmezsem diye çılgınca şeyler yapmam, kendimi garantiye alırım. Bu arada bu konu daha önce de açılmıştı. O konuya daha farklı bir cevap yazmıştım.
KS
KS
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Ben bulamadım. Tüh ya ilk diye seviniyordum.Ölmezsem diye çılgınca şeyler yapmam, kendimi garantiye alırım. Şaka bir yana bu konu daha önce de açılmıştı. Oraya daha farklı bir cevap yazmıştım diye hatırlıyorum.
Güzel bir tercih.
RockyHighway79
Üstün
Kanka niye hemen alıntılıyon mesajımı. Daha havalı olması için mesajımı düzenlemiştim.Ben bulamadım. Tüh ya ilk diye seviniyordum.
Güzel bir tercih.
Pluxy01
Becerikli
Hocam konuyu sabahtan açsan rahat hallolurdu ama zor bu saatten sonraGüzel bir tercih.
1 gecede olacak iş mi bilemem orasını.
Arlecchino
Başarılı
Göklerden bir güç size bu mesajı iletti. Ne yaparsınız? Saçma cevaplar olabilir. Kirli düşüncelerden uzak durun.
Bu soruyu şakaya karışık değil de ciddi şekilde düşününce bakakalıyorum.
Oyun indirsem zaman kısıtlı olmaz, şehre gideyim bir şey yapayım desem gene olmaz. AYT falan bakardım herhalde.
İtachi Uchiha
Yetkin
Önce sağlam bir yemek yerdim. Sonrada yatardım.
- Makaleler
- 5
Zaten öleceğimi biliyorum, bari bunu eğlenceli bir hâle çevirelim diye düşünürdüm. Eğlenceli bir yöntemle intihar ederdim muhtemelen o gece. Tabii intihardan önce biraz müzik, bira, felsefe falan. Doğru zamanı bulduğumda huzur içinde yaşamıma son verirdim.