Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Okul yakınındaysa evet biraz sıkıntı, çok bağırarak konuşuyorlar. Yaşadığım yerde çiğköfte ve pilav dükkanı var. Yemek için gelene pek rastlamadım ama genelde full eve siparişi işliyor. Paket yapıp kuryeye veriyor.
Arkadaşlar konu sahibi troll. Hesabını dün açmış ~20 tane mesajı var ve tek amacı troll yapmak. O yüzden pek ciddiye alıp tavsiye vermeyin kendisine. Attığı mesajlara girip bakarsanız anlayabilirsiniz
Arkadaşlar konu sahibi troll. Hesabını dün açmış ~20 tane mesajı var ve tek amacı troll yapmak. O yüzden pek ciddiye alıp tavsiye vermeyin kendisine. Attığı mesajlara girip bakarsanız anlayabilirsiniz
Güler yüzlü olman iyi olabilir. Ben mesela sahibi Murat Ülker olduğu için Şok'u tercih etmiyorum. Mamafih çalışanları tatlı insanlar olduğu için gidesim geliyor.
Tam tersi durum ise A101'de var çok uyuz çalışana sahip oldukları için gidesim gelmiyor.
Güler yüz kazandırır, ha para yine aynı kazanacaksın orası farklı.