Bilmiyorum hocam bu tarz isler benlik degiller. Masa basi isler de ayni sekilde. Sanirim karakter, kisilik meselesi. Ben biraz daha stresi, kaosu seviyorum.![]()
İnşaatı öneririm size o zaman vurdulu kırdığı hocam.
Bilmiyorum hocam bu tarz isler benlik degiller. Masa basi isler de ayni sekilde. Sanirim karakter, kisilik meselesi. Ben biraz daha stresi, kaosu seviyorum.![]()
Haha yok hocam ben meslegimden memnunum. Acikcasi parayi seviyorum su anki isimi tercih etmesem muhtemelen onu yapardim ama.İnşaatı öneririm size o zaman vurdulu kırdığı hocam.![]()
Haha yok hocam ben meslegimden memnunum. Açıkçası parayi seviyorum su anki isimi tercih etmesem muhtemelen onu yapardim ama.
Ayıp değil. Ben Adana usulü bilen kebap ustasıyım, şimdi de İstanbul'a gidiyorum iş için.
Kebab ustaları iyi para alıyor biliyorum bol kazançlar hocam.Ayıp değil. Ben Adana usulü bilen kebap ustasıyım, şimdi de İstanbul'a gidiyorum iş için.
Tesekkurler, evet paramiz iyi. Bu isi benim icin paradan ziyade ozgurluk sagladigi icin seviyorum. Tum turkiyede istedigim an istedigim yerde calisabilirim. Ustelik iyi paraya, ustelik kimseye eyvallahim olmadan.Kebab ustaları iyi para alıyor biliyorum bol kazançlar hocam.![]()
Teşekkürler, evet paramiz iyi. Bu isi benim icin paradan ziyade ozgurluk sagladigi icin seviyorum. Tum Türkiye'de istedigim an istedigim yerde calisabilirim. Ustelik iyi paraya, ustelik kimseye eyvallahim olmadan.
Her şey gönlünce olsun. Amazon'da çalışmak her türlü iyidir bence.
Tuzladamı hocam?Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım![]()