Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Şunu söylemeliyim daha önceden otelde bar yardımcısı olarak çalıştım o yüzden nerdeyse nasıl işlediğini biliyorum. Biraz Rusçam ve B2-C1 seviyesinde İngilizcem var. Sorun biraz yaşta. Yaşım daha 17. Yine de alırlar mı?

Küçük bir not: Torpille çalıştım otellerde. Babam ile aynı otelde çalışıyordum. Soruyorum çünkü daha önce hiç bir işe başvurmadım.

Şunu söylemeliyim daha önceden otelde bar yardımcısı olarak çalıştım o yüzden neredeyse nasıl işlediğini biliyorum. Biraz rusçam ve B2-C1 seviyesinde ingilizcem var. Sorun biraz yaşta. Yaşım daha 17. yine de alırlar mı?

Küçük bir not: Torpille çalıştım otellerde. Babam ile aynı otelde çalışıyordum. Soruyorum çünkü daha önce hiçbir işe başvurmadım.

17 yaşındaysan oteller seni alabilir ama bazı kısıtlamalar var. Hafif işlerde ve gündüz/yarı zamanlı çalışabilirsin. Deneyimin ve dil bilgin avantaj, gece ve tam zamanlı işler zorlayabilir. Referans ve önceki deneyimi göstermek işe yarar.

17 yaşındaysan oteller seni alabilir ama bazı kısıtlamalar var. Hafif işlerde ve gündüz/yarı zamanlı çalışabilirsin. Deneyimin ve dil bilgin avantaj, gece ve tam zamanlı işler zorlayabilir. Referans ve önceki deneyimi göstermek işe yarar.
Büyük bir ihtimalle gündüz çalışacağım. Peki bir sorum var, ben okulumda MUN'e katılmıştım. İki tane belgem var. Alınma şansım artar mı?

Büyük bir ihtimalle gündüz çalışacağım. Peki bir sorum var, ben okulumda Mun'e katılmıştım. İki tane belgem var. Alınma şansım artar mı?

Evet, kesinlikle artar. Diyebilirim benim de otel de iş geçmişim oldu belgelerin, iletişim, tartışma ve organizasyon becerilerini gösterir. Oteller özellikle resepsiyon, misafir ilişkileri veya etkinlik desteği için bu tür sosyal ve iletişim yeteneklerini değerli bulur. Gündüz çalışacak olman ve önceki deneyiminle birleşince şansın yükselir.

Büyük bir ihtimalle gündüz çalışacağım. Peki bir sorum var, ben okulumda MUN'e katılmıştım. İki tane belgem var. Alınma şansım artar mı?

MUN belgelerin yabancı dil gerektiren herhangi bir işe girerken kesinlikle alınma olasılığını arttırır, hangi iş olduğu çok önemli değil İngilizce gerektirsin yeterli. Türkçe komitede değilsen tabii.

MUN belgelerin yabancı dil gerektiren herhangi bir işe girerken kesinlikle alınma olasılığını arttırır, hangi iş olduğu çok önemli değil İngilizce gerektirsin yeterli. Türkçe komitede değilsen tabii.
İngilizceydi her şey. Türkçe konuşmamız yasaktı.

İngilizceydi her şey. Türkçe konuşmamız yasaktı.

Kesinlikle yükselir, ancak arkadaşların da dediği gibi kısıtlamalar elbette ki olacaktır. Çünkü kendinizi müşteri yerine koyun, bir otele gittiğinizde karşınızda 17 yaşında bir genç mi beklersiniz? Otellerin buna uygun davranacağını düşünüyorum.

Kesinlikle yükselir, ancak arkadaşların da dediği gibi kısıtlamalar elbette ki olacaktır. Çünkü kendinizi müşteri yerine koyun, bir otele gittiğinizde karşınızda 17 yaşında bir genç mi beklersiniz? Otellerin buna uygun davranacağını düşünüyorum.

Kısıtlamaların olacağının farkındayım. Zaten asgari ücret alsam yeterlidir şu an.