Son olarak Competizione için düz sürüm yeter mi sizce hangi DLC'ler şart?
Acikcasi Assetto Corsa ile aram daha iyi ancak yine de biraz baktim, tek tek DLC almak karsiz ve en yuksek paket de cok pahali. Su paket duz oyuna kiyasla cok da pahali olmadan oyuna hos seyler ekliyor gibi.

Açıkçası assetto Corsa ile aram daha iyi ancak yine de biraz baktim, tek tek DLC almak karsiz ve en yuksek paket de cok pahali. Su paket duz oyuna kiyasla cok da pahali olmadan oyuna hos seyler ekliyor gibi.

Peki son sorum şu sizce acc mi FM mi?

Assetto için mod kurmalısınız. Kunos araçları berbat. Belki acc oynayabilirsiniz. En mantıklısı FM bence.

Hocam sebebini açıklar mısınız? FM iyi bir oyunsa şans vereyim genelde hakkında iyi şeyler duyamadım.

Peki son sorum şu sizce ACC mi FM mi?
Bu kadar kararsiz kaldiysaniz en kotu Game Pass alip, Forza Motorsport'u deneyebilirsiniz. Game Pass'de mevcut o oyun. Begenmezseniz de Game Pass asiri pahali bir sey degil ve her turlu oyunu almaktan ucuza geliyor.

Ben sahsen ACC derdim acikcasi.

Mod derken, ben Assetto Corsa competizioneden bahsediyorum bu arada. Corsa değil gereksiz pahalı gibi hocam bilemedim. Game Pass'da alsam bir ay o kütüphaneyi tüketecek motivasyon şu an yok gibi.
Dediğim gibi bence deneyin. FM'yi direkt satın alıp deneyip iade de edebilirsiniz.