Pcman80

Üstün
Yer
Gerçekte var olmayan yer.
Benim için dün PS kafedeyken MHP'nin belediye başkanı adayı gelmişti. Ve ben o kişi tam içeri girerken golü atamadığım için bazı (Devlet ile ilgili değil) kişilerin annelerine hayırlı laflarla bulunmuştum. Sonra adam gelip kontrolcüyü aldı ve oynadı.

Son düzenleme:

Okulun rehberlik servisine bir konuyu danışmak için bir arkadaşım ile gitmiştim okul memuru içeri girdi ve rehberlik hocasına 2-3 dosya bıraktı ben de ayağıma takılmasın diye kendime çekebildiğim kadar geri çektim ayağımı sonra ayağıma takıldı arkadaşım bir Konu'ya güldü ben de onun bu halini görüp ona güldüm 1 dakika geçti geçmedi memur kadın içeri girip “sen kaça gidiyorsun” dedi “11.sınıf'a gidiyorum hocam” dedim “bana hocam deme” deyip beni azarladı sonra bana “sen benim kim olduğumu biliyor musun?” dedi ardından “hayır” dedim ardından “sen bana çelme takamazsın dedi” ben de sesimi yükselterek “ben size çelme takmadım arkadaşım bir Olay'a güldü ben de arkadşıma güldüm” dedim en sonunda kadın bizi fırçalayıp gitti.😅

Bu yaşıma kadar kadınlar ile anlaşamadım hâla da anlaşamıyorum.😅

6 aylık ilişkimizde kız arkadaşım trans olduğunu söylemişti.

Şarkının klibi size gelsin :)

Benim yaşadım en saçma olay ise;

Gece yarısı ıssız ormanlık bir yerde arabamız çamura saplanmıştı. Telefonlarımız çekmiyor ne yaparsak yapalım arabayı çamurdan çıkaramıyorduk. 4 ayyaş ile karşılaştık. Bi yandan bize yardımcı olmak için arabayı kaktırırken bi yandan bize şarap, bira ve esrar teklif ediyorlardı. 1 saat uğraş sonucu aracı çamurdan çıkardık. Bize yardımcı oldunuz para atalım dedik canın sağolsun abi dediler ve gittiler. Bazı kahramanlar pelerin takmaz sözü bu adamlara yazılmıştı adeta.