Şile mi?İstanbul'da yaşıyorum. Benim açımdan çok iyi. Objektif bakarsak çok kötü.
Benim yaşadığım ilçe genel itibariyle sorunsuz, nüfusu nispeten yüksek olmayan rahat bir bölge. Ulaşımdan yana sorunu olmayan, trafik sorunu olmayan, güvenli bir ilçe.
Detaylar
Kim cevapladı?belfort 394 44
Uzman
Hayır, Ataşehir.
nnomad 89
Üstün
- Makaleler
- 4
Rezalet. Yollar bozuk, deniz pis kokuyor. İnsanı bir çaba zaten. Her gün silahlı çatışma kavga dövüş. Ulaşım berbat. Otobüs geliyor diyor otobüs aslında kalkmamış. İzban 5 dakika diyor yarım saatte geliyor. Son günlerde metrolar bozuluyor falan. Rezil. Başka hiç bir şey değil. Yani doğuda yaşayın daha iyi o kadar diyeyim.
xBN 89
Üstün
Yollar bozuk, trafik desen eskiden 15 dakikada gidilen yolu 50 dakikada gitmeye başladık. Arabayı iş çıkışı hafta sonu çıkarmamaya çalışıyorum. Havası desen bozuk. Yapılacak aktivite, üstteki arkadaşın dediği gibi AVM gezmekten ibaret. Ankara'ya bir gelen pişman, bir de gelmeyen.
Andrea Kimi Antonelli 89
Yetkin
Yaşadığınız şehirden genel yaşam standartları açısından memnun musunuz? Doğası, havası, sosyal aktivite yapabileceğiniz yerlerin çeşitliliği, ulaşım, şehir düzeni, insanları ve genel olarak sunduğu imkanlar nasıl? Bir de uzun vadede burada yaşamaya devam eder misiniz, yoksa imkanınız olsa başka bir şehre taşınır mısınız?
Yaaaani Türkiye'deki en belalı şehirlerinden birisi olarak anılıyor ama bence sorun yok gayet iyi esnaflar aşırı iyi çok sahip çıkıyorlar keko varsa karşınızda bıçaklanma falan yok kolay kolay olsa da esnaflar dövüyor işlek ve çok kişinin olduğu yerlerde dolaşırsanız ve adamakıllı bir giyi miniz olursa gayet iyi şehir.
Adana'da yaşıyorum bu arada he bir sorun var yollar sıkıntılı araçlar kurallara uymuyor kaldırıma park falan çok var.
Fena değil memnunum özellikle insanından. Ama Merkezine taşınmayı düşünüyorum biraz uzak bir yerindeyim. (İzmir)
Veira 89
Üstün
Bursa'yı genel olarak seviyorum fakat İstanbul'un dibinde olması sebebiyle hep geri planda kalan bir şehir. Herhangi bir ulaşım aracını +5 yılda bitiriyorlar. Belediye ve devlet pek önem vermiyor.
Havalimanı var fakat ayda 2 sefer oluyor olmuyor. Niye? Yanında Sabiha Gökçen var. Gerek duymuyorlar. Hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum fakat bunlara rağmen güzel bir şehir.
Havalimanı var fakat ayda 2 sefer oluyor olmuyor. Niye? Yanında Sabiha Gökçen var. Gerek duymuyorlar. Hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum fakat bunlara rağmen güzel bir şehir.
Tren ile Anadolu'ya bile bağlanmıyor. Türkiye Devleti'nin çocuğu sayılmıyor, ne yaptıysak? Kütahya'da bile tren var Bursa'da yok delirirsin ya. Kara treni yok, hızlı tren hakgetire zaten. İstanbul'da Ulaştırma Bakanlığı seçim geliyor diye Beykoz Metrosu'nu yapmaya başladı, inanılmaz engebeli bir arazi ve sırf seçime yetiştireceğiz diye 1-1.5 senede bitirirlerse kafayı yerim.Bursa'yı genel olarak seviyorum fakat İstanbul'un dibinde olması sebebiyle hep geri planda kalan bir şehir. Herhangi bir ulaşım aracını +5 yılda bitiriyorlar. Belediye ve devlet pek önem vermiyor.
Veira 89
Üstün
Emek-Şehir Hastanesi arasındaki metro 3 yıldır yapım aşamasında, İstanbul'dan sıra gelirse yapılacak muhtemelen.Tren ile Anadolu'ya bile bağlanmıyor. Türkiye Devleti'nin çocuğu sayılmıyor, ne yaptıysak? Kütahya'da bile tren var Bursa'da yok delirirsin ya. Kara treni yok, hızlı tren hakgetire zaten. Ulaştırma Bakanlığı seçim geliyor diye Beykoz Metrosu'nu yapmaya başladı, inanılmaz engebeli bir arazi ve sırf seçime yetiştireceğiz diye 1-1.5 senede bitirirlerse kafayı yerim.
Trenin inşasının temeli atılmış ama devamı yok. Bursa'dasınız çünkü.