Yaşadığınız tuhaf veya paranormal olayları anlatın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dixtuel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
Dedem vefat ettiği zaman yıllar önce, ben daha 5 yaşındaydım. Çocukluk aklıyla ölümü doğru düzgün anlamıyordum zaten. Boy aynasının karşısına geçip kendi kendime bir şeyler yapıyordum, bir yandan da dedemi Allah sanıp durduk yere korkuyordum. Hâlâ unutmam o olayı; resmen travma olarak kaldı aklımda.

Allah affetsin çok güldüm.

Allah'ım affet o güldürdü.

Ne yapayım, çocukluk aklı işte; ben de aklıma geldikçe gülüyorum.

Hocam aklıma geldi tekrar mesela halam var %90 zihinsel engeli var yanlış değilsem tam emin değilim, dedem vefat ettiğinden bir süre sonra köye gitmiştim babaannemin yanına bir gece bizim traktörün sesini duyar gibi oldum bahçe kapısının oradan neyse yandada ev var falan diye geçiştirdim ama halam kalktı dış kapıyı evin kapısını falan açtı baba hoş geldin dedi o gece bana sabah gelmedi resmen yataktan çıkmayı bırak arkamı dönüp odanın kapısına bakamadım.

O gece ben olsam sabaha kadar tek başıma odada duramazdım herhalde, özellikle halanın kapıları açıp “Baba hoş geldin” demesi bayağı ürkütücü.

Beşiktaş'taki ilk antrenmanım seçmelerden sonraki, bizden önce erkek as takım antrenmandaydı. Smaçörlerden bir tanesi topa vurduktan sonra topu patlatmıştı, bomba patladı sanıp dışarı kaçmıştım. Sonra hoca beni içeri çağırdı, içeri girdiğimde kapının dibine 2 tane torpil koyup patlattılar. Patladığı an yerimden zıpladım kafamı duvara vurdum.
Rezil rüsva bir anımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…