Detaylar
Kim cevapladı?Furkan9600
Uzman
Vallahi çökmesi zerre umurumda olmaz çünkü arayan soranım yok ailem hariç bir de kargocular arıyor.
Ali Rıza Tekin
Uzman
Ağlatacaksın beni dur..Vallahi çökmesi zerre umurumda olmaz çünkü arayan soranım yok ailem hariç.
Furkan9600
Uzman
Alıştım be çok da tınlamıyorum Turkcell uygulamasına baktım 1 günlük gözüküyordu.
Allah'ın cimrileri günlük 2 GB vermişler...
Haftalık 10GB tanımlar insan bu nedir arkadaş?
Furkan9600
Uzman
Beni etkilemedi bir annemi ararım o kadar ama paket bence yeterli.
Bende aynı annem ile babamı ararım çökmesi umurumda değil.
Vallahi çökmesi zerre umurumda olmaz çünkü arayan soranım yok ailem hariç bir de kargocular arıyor.
Ah be hocam cidden arkada şarkı açık Techolay'da gezerken bu konuda bu mesajınızı gördüm moralim bozuldu. Her ne kadar aile ortamını fazla sevmesemde arayan soran olunca iyi oluyor.
Bu arada bende mesajı görünce 2 GB interneti ilk başta 500 MB internet sanmıştım. Tam söylenecekken 2 GB olduğunu fark edince şaşırıp vay be Turkcell bu bu kadar cömert olur muydun şaşırtıyorsun bazen dedim kendi kendime.
Furkan9600
Uzman
Ah be hocam cidden arkada şarkı açık Techolay'da gezerken bu konuda bu mesajınızı gördüm moralim bozuldu. Her ne kadar aile ortamını fazla sevmesemde arayan soran olunca iyi oluyor.
Bu arada bende mesajı görünce 2 GB interneti ilk başta 500 MB internet sanmıştım. Tam söylenecekken 2 GB olduğunu fark edince şaşırıp vay be Turkcell bu bu kadar cömert olur muydun şaşırtıyorsun bazen dedim kendi kendime.
Yarın bitiyor.