Benim için bu yıl 2024. Sanki o yıl hiç var olmamış gibi geliyor; o yıla dair fotoğraflar, videolar gördüğümde garibime gidiyor hep. Sizde böyle bir yıl var mı?
Son düzenleme:
Benim için bu yıl 2024. Sanki o yıl hiç var olmamış gibi geliyor, o yıla dair fotoğraflar, videolar gördüğümde garibime gidiyor hep. Sizde böyle bir yıl var mı?
2025.Benim için bu yıl 2024. Sanki o yıl hiç var olmamış gibi geliyor, o yıla dair fotoğraflar, videolar gördüğümde garibime gidiyor hep. Sizde böyle bir yıl var mı?
2020-2021. Yemin ediyorum o yıla ait ne bir fotoğrafım var galerimde ne bir video. Hiçbir şey yok arkadaş. Sanki o yıl hiç yaşanmamış gibi. Ayrıca en ufak bir anı hatırlamıyorum o yıllara ait.Benim için bu yıl 2024. Sanki o yıl hiç var olmamış gibi geliyor; o yıla dair fotoğraflar, videolar gördüğümde garibime gidiyor hep. Sizde böyle bir yıl var mı?
2020-2026 (ocak ayı) şubat ayı geçmiyor belki bir şey istediğimdendir bilmiyorum.Benim için bu yıl 2024. Sanki o yıl hiç var olmamış gibi geliyor; o yıla dair fotoğraflar, videolar gördüğümde garibime gidiyor hep. Sizde böyle bir yıl var mı?