Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Yataktan kalkarak.Yataktan kalkmaya üşendiğim için geri yattığım oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
Yataktan kalkmaya üşendiğim için geri yattığım oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
Yani tuvaleti amber heard gibi yatağa yapmıyorsan sorun yok.
Yok, yapmıyorum.Yani tuvaleti amber heard gibi yatağa yapmıyorsan sorun yok.
- Makaleler
- 1
Alarm kur ama uzakta olsun telefon. Çaldıktan sonra yataktan kalktığın için tuvaletin de gelir zaten elini yüzünü yıkar kendine gelirsin.
Şaka bir yana sigara vs. kullanıyorsanız bırakınca sabah dinç uyanıyorsun. Ben sabah eğer baktım mal gibiyim, kendimi direkt zıplayarak kaldırıyorum. Maksat vücut ani tepki sanıp ayıksın. Deneyebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
@22723 hayır, sigara falan kullanmıyorum ama dediğinizi deneyeceğim. Telefonu uzağa koymayı denemiştim fakat alarm çalınca hemen kapatıp yatmaya devam ediyordum.
Deneyin demir eksikliginiz yoksa sorun olmaz. Direk kalkınca istemsiz bir uyanma oluyor bende.
Easley
Uzman
O sırada halay çeken tansiyon.Şaka bir yana sigara vs. kullanıyorsanız bırakınca sabah dinç uyanıyorsun. Ben sabah eğer baktım mal gibiyim, kendimi direkt zıplayarak kaldırıyorum. Maksat vücut ani tepki sanıp ayıksın. Deneyebilirsin.
Daffy Duck
Üstün
Alarm kur, telefonu uzağa koy. Alarm çaldığı gibi yataktan fırla, alarmı kapat ve 5 tane şınav çek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311