Makaleler
1
Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi Japonya’ya taşındım ve uzun bir süre ABD’ye dönmeyi düşünmüyorum. Ancak şu ana kadar görüştüğüm 3 emlak şirketi de geri dönüş bile yapmadı. Oteller çok pahalı, motel tarzı yerler ise hem tehlikeli hem de çevresinde birçok sapık ve garip insan var. Günlük hayatımı paylaşmayı pek sevmem ama belki fikir verebilecek biri çıkar diye bu konuyu açmak istedim. Sizce ne yapmalıyım?

Çok bilgim yok, sadece fikir olması adına iki alternatif çözüm önereceğim.

• Airbnb gibi uygulamalarda galiba oda kiralayabiliyorsunuz, hiç baktınız mı?
  • Facebook veya X'teki gruplarda Japonya'da yaşayan Türkler ile iletişime geçip onlardan da yardım alabilirsiniz.
Son çare olarak konsolosluğa sığınabilirsiniz.

Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi Japonya'ya taşındım ve uzun bir süre ABD'ye dönmeyi düşünmüyorum. Ancak şu ana kadar görüştüğüm 3 emlak şirketi de geri dönüş bile yapmadı. Oteller çok pahalı, motel tarzı yerler ise hem tehlikeli hem de çevresinde birçok sapık ve garip insan var. Günlük hayatımı paylaşmayı pek sevmem ama belki fikir verebilecek biri çıkar diye bu konuyu açmak istedim. Sizce ne yapmalıyım?

Kapsül otel olabilir, onun dışında türklere ulaşın. Yardımcı olacaklarına eminim. Bende çok gitmek istiyorum Japonya'ya bir gün...

Çok bilgim yok, sadece fikir olması adına iki alternatif çözüm önereceğim.

• Airbnb gibi uygulamalarda galiba oda kiralayabiliyorsunuz, hiç baktınız mı?
  • Facebook veya X'teki gruplarda Japonya'da yaşayan Türkler ile iletişime geçip onlardan da yardım alabilirsiniz.
Son çare olarak konsolosluğa sığınabilirsiniz.
Hayır bakmadım varlığından bile haberim yoktu. Bakarım birazdan teşekkür ederim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlk olarak kapsül otellere bakacağım.