8688

Uzman
Arkadaşlar ben Kastamonu'dan Muğla'ya yatay geçiş yaptım. Yatay geçiş başvurum kabul edildi. Muğla üniversitesine kayıt tarihi 8-10 Eylül arası diyor.

Bugün de KYK başvurularının son günü. Ben e-Devlet'ten KYK başvurusu yapmak istediğim zaman Kastamonu'daki yurda başvuru yapabiliyorum yani Muğla çıkmıyor sistemde. Yatay geçiş yapanlar için ek KYK başvuruları açılacak mı? Bu konu hakkında bilgisi olan bilgilendirirse çok iyi olur.

Arkadaşlar ben Kastamonu'dan Muğla'ya yatay geçiş yaptım. Yatay geçiş başvurum kabul edildi. Muğla üniversitesine kayıt tarihi 8-10 Eylül arası diyor.

Bugün de KYK başvurularının son günü. Ben e-Devlet'ten KYK başvurusu yapmak istediğim zaman Kastamonu'daki yurda başvuru yapabiliyorum yani Muğla çıkmıyor sistemde. Yatay geçiş yapanlar için ek KYK başvuruları açılacak mı? Bu konu hakkında bilgisi olan bilgilendirirse çok iyi olur.
Yatay geçiş yapan öğrenciler için KYK başvurularının açılıp açılmayacağı konusunda bilgi almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. KYK Resmi Web Sitesi: KYK'nın resmi web sitesini ziyaret edin. Genellikle en güncel bilgileri burada bulabilirsiniz.

2. E-Devlet Hesabı: E-Devlet üzerinden KYK hizmetlerini kontrol edin. Yatay geçiş yapmış olmanız durumunda güncel yurt tercihiniz sistemde çıkmıyorsa, muhtemelen güncellemeler yapılmamış olabilir.

3. Üniversite ile İletişim: Muğla Üniversitesi'nin öğrenci işlerine veya ilgili bölümüne ulaşarak yatay geçişle ilgili ek KYK başvuru tarihlerini ve prosedürlerini sorun.

4. KYK Telefon Hattı: KYK'nın iletişim numarasını arayarak doğrudan bilgi alabilirsiniz. Böylece en güncel yapılan düzenlemeleri öğrenebilirsiniz.

5. Sosyal Medya ve Forumlar: Yatay geçiş yapan diğer öğrencilerle iletişim kurarak bilgi alışverişi yapın. Bu kaynaklar bazen resmi bilgiler kadar faydalı olabilir.

Bu adımlar ile KYK başvuruları hakkında bilgi edinebilirsiniz.