kNecht
Yetkin
Yatırıma ve farklı bakış açısı kazanmama yardımcı olabilecek kitap arayışındayım. Aradığım örnek kitapları link olarak koyuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kitabını okumadım fakat videolarından edindiğim bilgiler ışığında mert başaran'ı önerebilirim.
Zengin baba yoksul baba kesin okunmalı. Diğerini bilmiyorum.
Bir tane çocuk var, bu çocuğun babası öğretmen. Babası çocuğa daima akademik hayatla ilgili tavsiyelerde bulunuyor ve ileride tıpkı kendisi gibi bir öğretmen olması gerektiğini öğütlüyor.Hocam kitabın anlatmak istediği şey nedir tam olarak?
Kendi menfaati icin insanlara ev al/arsa al demekten oteye gidemeyen bi adami savunmak icin fazla iddiali konusuyorsunuz.Boşun teki dediğin adamın karşısına geçip ekonomi hakkında konuşsan kaç dakika dayanabilirsin çok merak ediyorum. Bir insanı sevmeyebilirsiniz fakat eleştiri noktasında dilinizin ayarı yok. Adamın dediklerinin özeti; alabiliyorsan kötü bile olsa bir yerden ev arsa al değerlenir, alamıyorsan bilindik firmalardan hisse senedi/fon al zamanla değerlenip kar getirir. Bir anda 5-10x yapmaya çalışıp sonra tüm parayı kaybetmek isteyen kişilere hitap etmiyor.