Yaz tatilinde ne yapacaksınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 266
  • Etiketler Etiketler
    yaz

Uranos

Üstün
Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.

Bu yaz ülke gezip bu yazımın tadını çıkarırım muhtemelen. Yaz tatilinden sonra da YKS için çalışmaya başlarım.

Tatil sanayide, inşaatta çalışmak için vardır.

@Uranos, önce hayırlısı ise bir laptop alacağım. Evde geçen bu verimsiz mezun YKS senesine rağmen laptop ile bir 10 gün evde akmayı düşünüyorum.
Sonra 2 ay işe girip çalışacağım. Diş ve göz tedavilerim var, halledebilirsem.
Sonra Hakkari bomba imha bile gelse üniversiteye gideceğim ve KYK stresi vs. vs.

Moza R5 Bundle alacağım Formula ES Wheel ile, ardından Xbox Series X düşünüyorum.

Sonrasında para kalırsa Ryzen 5 5600, ardından 5-6 ay sonra 70-90K'ya bir sistem çekmeyi düşünüyorum.

Kendime bir masaüstü ve monitor yapip sistemi yenileyeceğim ekipmanlarımı zaten daha yeniledim kulaklık, mouse, klavye, kontrolcü bir sistemle monitor kaldı laptopu elden çıkarmam lazım bir de sanırım şatış ilani koyacağım zamanım olduğunda burada.

Aynısından olacak. Cebe para giriyor en azından, boş ver.
Bahane gibi gelecek ama Adana sıcağında işi bırak, markete bile gidilmiyor, eğer İstanbul veya Karadeniz tarafında yaşasaydım yazın çalışırdım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…