Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.
Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.
@Uranos, önce hayırlısı ise bir laptop alacağım. Evde geçen bu verimsiz mezun YKS senesine rağmen laptop ile bir 10 gün evde akmayı düşünüyorum.
Sonra 2 ay işe girip çalışacağım. Diş ve göz tedavilerim var, halledebilirsem.
Sonra Hakkari bomba imha bile gelse üniversiteye gideceğim ve KYK stresi vs. vs.
Kendime bir masaüstü ve monitor yapip sistemi yenileyeceğim ekipmanlarımı zaten daha yeniledim kulaklık, mouse, klavye, kontrolcü bir sistemle monitor kaldı laptopu elden çıkarmam lazım bir de sanırım şatış ilani koyacağım zamanım olduğunda burada.
Bahane gibi gelecek ama Adana sıcağında işi bırak, markete bile gidilmiyor, eğer İstanbul veya Karadeniz tarafında yaşasaydım yazın çalışırdım muhtemelen.