Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu yaz ülke gezip bu yazımın tadını çıkarırım muhtemelen. Yaz tatilinden sonra da YKS için çalışmaya başlarım.Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.
TYT-AYT'yi ölene kadar hayatımdan çıkartacağım ve kusana kadar oyun oynayacağım.
@Uranos, önce hayırlısı ise bir laptop alacağım. Evde geçen bu verimsiz mezun YKS senesine rağmen laptop ile bir 10 gün evde akmayı düşünüyorum.
Sonra 2 ay işe girip çalışacağım. Diş ve göz tedavilerim var, halledebilirsem.
Sonra Hakkari bomba imha bile gelse üniversiteye gideceğim ve KYK stresi vs. vs.
Sonra 2 ay işe girip çalışacağım. Diş ve göz tedavilerim var, halledebilirsem.
Sonra Hakkari bomba imha bile gelse üniversiteye gideceğim ve KYK stresi vs. vs.
Ethem Efe
Üstün
Moza R5 Bundle alacağım Formula ES Wheel ile, ardından Xbox Series X düşünüyorum.Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.
Sonrasında para kalırsa Ryzen 5 5600, ardından 5-6 ay sonra 70-90K'ya bir sistem çekmeyi düşünüyorum.
Kendime bir masaüstü ve monitor yapip sistemi yenileyeceğim ekipmanlarımı zaten daha yeniledim kulaklık, mouse, klavye, kontrolcü bir sistemle monitor kaldı laptopu elden çıkarmam lazım bir de sanırım şatış ilani koyacağım zamanım olduğunda burada.
- Makaleler
- 1
Aynısından olacak. Cebe para giriyor en azından, boş ver.
RamKokusuSeven
Becerikli
Çalışıcam, siber güvenlik çalışıcam, oyun yapacağım, ders çalışacağım seneye LGS için.
Bahane gibi gelecek ama Adana sıcağında işi bırak, markete bile gidilmiyor, eğer İstanbul veya Karadeniz tarafında yaşasaydım yazın çalışırdım muhtemelen.Aynısından olacak. Cebe para giriyor en azından, boş ver.