GodOfWar Deneyimli Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 917 Yer İstanbul Bugün 22:44 #21 Çalışacağız mecbur para lazım. Para olmadan bi'yere gidilir mi tatil yapılır mı? Yapılmaz.
Captain Levi Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 553 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 538 Yer Paradis Bugün 22:46 #22 Zaten hayatınız boyunca iyi ya da kötü bir işte çalışacaksınız. Ben olsam dinlenirdim. Zaten modern tatil anlayışı (denize gitmek, şehir/ülke gezmek, vesaire) insan doğasına aykırı. Sizi dinlendirmez, daha çok yorar.
Zaten hayatınız boyunca iyi ya da kötü bir işte çalışacaksınız. Ben olsam dinlenirdim. Zaten modern tatil anlayışı (denize gitmek, şehir/ülke gezmek, vesaire) insan doğasına aykırı. Sizi dinlendirmez, daha çok yorar.
muhammetscq Uzman Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 36 Beğeniler 60 27 dakika önce #23 1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı. Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim.
1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı. Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim.
majestic Gelişen Katılım 9 Haziran 2026 Mesajlar 47 Beğeniler 37 Yer Shibuya, Tokyo 26 dakika önce #24 Dinleneceğim, bu yıl çıkan oyunlara göz atacağım. muhammetscq dedi: 1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı. Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun.
Dinleneceğim, bu yıl çıkan oyunlara göz atacağım. muhammetscq dedi: 1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı. Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun.
demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 873 Beğeniler 322 22 dakika önce #25 muhammetscq dedi: 1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı. Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
muhammetscq dedi: 1 ay önce yüksekten düştüm belimi ve ayağımı kırdım. Yakın bir zamanda alçı ve dikişlerim çıkarıldı. Muhtemelen bütün bir yazı fizik tedavi ile geçireceğim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.175 Çözümler 11 Beğeniler 1.504 Yer mt_boot.c 4 dakika önce #26 PostmarketOS portlayacağım. Valorant'ta aim yapacağım. Konuları üstünkörü tekrar edeceğim.