Bahane gibi gelecek ama Adana sıcağında işi bırak, markete bile gidilmiyor, eğer İstanbul veya Karadeniz tarafında yaşasaydım yazın çalışırdım muhtemelen.

Benim normalim çalışmak zaten. Öyle okul bitti diye tatilden değil. Dümdüz iş. Yaz yoruyor insanı. Keşke hep kış olsa.

Benim normalim çalışmak zaten. Öyle okul biti diye tatilden değil. Dümdüz iş. Yaz yoruyor insanı. Keşke hep kış olsa.
Evde yatmak bana çok ters geliyor rahat edemiyorum. İşe gittiğim her gün keşke bitse de evde yatsam diyorum ama eve gelince de bayağı sıkılıyorum. Çalışmak kanımızda var sanırım.

Evde yatmak bana çok ters geliyor rahat edemiyorum. İşe gittiğim her gün keşke bitse de evde yatsam diyorum ama eve gelince de bayağı sıkılıyorum. Çalışmak kanımızda var sanırım.

Tatilin fazlası ayarı kaçırıyor. 8-10 gün idealmiş okuduğuma göre. Uzun tatil değil sık sık kısa tatiller diyordu makale.

Yaz tatili başlamak üzere, hatta bazı insanlar için başladı, bu yaz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben TYT - AYT çalışmaya başlayıp okul açılana kadar fiziğimi düzelteceğim. Onun dışında dünya kupası izlerim ve FC 26 oynarım, belki 1-2 haftalığına yaylaya giderim.
YKS hazırlık bir de bulabilirsem part-time iş

Tyt konuları bitirmeyi telefonumdaki pdf halindeki kitapları okumayı ve köyde takılmayı planlıyorum.

Atış hobim için kendime poligon eşyaları alacağım, yeni bir tane de envantere silah ekleyeceğim hedef atışları için zevkli oluyor.

Odamı yenilemeyi düşünüyorum, farklı bir konsept var aklımda.

Bunlar bittikten sonra da deniz kenarında 2 tane Corona açıp keyif yaparım. Haftada 1 gün öyle akıp gider, sağ kalırsak tabii.

Balkonda oturur ders çalışır, dizi izlerim herhalde. Ağaçlar çiçek açmaya başladı, dallar bütün balkonumu kapattı. Ormanın içinde gibi hissediyorum, güzel oluyor.