Yaz tatilini verimli geçirmek için ne tavsiye edersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23231
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
  • Etiketler Etiketler
    tatili yaz

23231

Becerikli
Acayip sıkılıyorum artık sıkılmaktan sıkıldım bir öneriniz var mı ne param var ne PC yani oyun falan oynayamıyorum öneriniz var mı?

Hocam zaten bir Mafia 2 Minecraft oynuyorum bence çalışmaya değmez giderim Quad bir şeyler alırım yeter bana gelecek tatilde çalışacağım.

Çalışanlar nasıl çalışıyor ya?
Ben direkt böyle diyemezdim fakat senin yazmanın vesilesiyle beni de demiş say. Zaten kolay para kazanmak diye bir şey yok. Hem de hiç yoktan var olan 3 sorunundan 2'sini gidermiş olur (tatilin boş geçmesi, pc, para) Kısaca bence de arkadaş için en iyisi çalışmak.

Çalışmamak için bahaneniz fazlasıyla var. Siz evde oturun en iyisi. Sosyal medyada takılın veya dizi izleyin.

Herkes çalışmak zorunda değil. Adamın babası zengin, paraya ihtiyaçları yoksa niye kendini boşu boşuna sıcakta harap etsin. Mis gibi yatar yaz boyu. Zaten tüm sene okula gidiyor bir de tatilinde çalıştırmak canice geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…