Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
İmkanların bayağı kısıtlı senin. En fazla dışarıya hava almaya çıkarsın. Ya da yatarsın.
MisterDemliçay
Uzman
Bence işe girmeye çalış çünkü hem yaz tatilin dolu geçmiş olur. Hem de para veya pc kısmını halledersin.
Bence işe girmeye çalış çünkü hem yaz tatilin dolu geçmiş olur. Hem de para veya PC kısmını halledersin.
Hocam urfa kaynıyor ben sıcakta nasıl çalışayım?
İtachi Uchiha
Yetkin
Çalışanlar nasıl çalışıyor ya? İmkanlarınız kısıtlı. Sürekli evde oturacağınıza ya çalışın ya da devletin ücretsiz verdiği kurslara katılın.
Bence PC almak için işe girin.
Çalışanlar nasıl çalışıyor ya? İmkanlarınız kısıtlı. Sürekli evde oturacağınıza ya çalışın ya da devletin ücretsiz verdiği kurslara katılın.
Bence PC almak için işe girin.
Hocam zaten bir Mafia 2 Minecraft oynuyorum bence çalışmaya değmez giderim Quad bir şeyler alırım yeter bana gelecek tatilde çalışacağım.
İtachi Uchiha
Yetkin
Çalışmamak için bahaneniz fazlasıyla var. Siz evde oturun en iyisi. Sosyal medyada takılın veya dizi izleyin.Hocam zaten bir Mafia 2 Minecraft oynuyorum bence çalışmaya değmez giderim Quad bir şeyler alırım yeter bana gelecek tatilde çalışacağım.
MisterDemliçay
Uzman
Ben direkt böyle diyemezdim fakat senin yazmanın vesilesiyle beni de demiş say. Zaten kolay para kazanmak diye bir şey yok. Hem de hiç yoktan var olan 3 sorunundan 2'sini gidermiş olur (tatilin boş geçmesi, pc, para) Kısaca bence de arkadaş için en iyisi çalışmak.
- Makaleler
- 1
Kitap okuyabilirsin.
Çalışmamak için bahaneniz fazlasıyla var. Siz evde oturun en iyisi. Sosyal medyada takılın veya dizi izleyin.
Herkes çalışmak zorunda değil. Adamın babası zengin, paraya ihtiyaçları yoksa niye kendini boşu boşuna sıcakta harap etsin. Mis gibi yatar yaz boyu. Zaten tüm sene okula gidiyor bir de tatilinde çalıştırmak canice geliyor bana.