merttgl

Uzman
İş yerime yazıcı almak istiyorum uzun, ömürlü, kullanımı kolay, kartuş, dolum ya da toneri ucuz ve çok kullanacağım için çıktı sayfa sayısı fazla olmalı bir kartuş ya da toner ya da dolumda. Özellikle kullanıp memnun olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Bütçem maksimum 6K hocam

Bütçem maksimum 6K hocam

Chip yok ve toner dolumu kolay. Hızlı yazıyor. YouTube'da bir sürü videosu var. 200 300 sayfaya kadar ısınmadan çıkartıyor aralıksız bir şekilde.

Hocam acaba toner ömrü ne kadar yani maksimum kaç sayfa çıkarıyor bir toner ile

Bütçem maksimum 6K hocam

Bütçem maksimum 6K hocam

Hocam acaba toner ömrü ne kadar yani maksimum kaç sayfa çıkarıyor bir toner ile
İsterseniz siz doldurabilirsiniz toneri. İşlem 5 dakika. Orjinal almaktan daha ucuza geliyor. Makineyi sıfır aldığınızda içinden 2 tane toner çıkıyor. 1000 sayfa herbiri. Toplam 2000 sayfalık tonerle geliyor yani makine ilk aldığınızda.

Orjinal toner fiyatları bu. DR-1040 drum ünitesiyle beraber geliyor. 10 bin sayfalık. TN sadece toner ünitesiyle geliyor.

Şu şekilde toz toneri alıp kendiniz doldurursanız 4bin sayfalık toner var bunda yanlış bilmiyorsam. Piyasada daha ucuza denk gelebilirsiniz muhtemelen.

İsterseniz siz doldurabilirsiniz toneri. İşlem 5 dakika. Orjinal almaktan daha ucuza geliyor. Makineyi sıfır aldığınızda içinden 2 tane toner çıkıyor. 1000 sayfa herbiri. Toplam 2000 sayfalık tonerle geliyor yani makine ilk aldığınızda.

Orjinal toner fiyatları bu. DR-1040 drum ünitesiyle beraber geliyor. 10 bin sayfalık. TN sadece toner ünitesiyle geliyor.

Şu şekilde toz toneri alıp kendiniz doldurursanız 4bin sayfalık toner var bunda yanlış bilmiyorsam. Piyasada daha ucuza denk gelebilirsiniz muhtemelen.
anladım teşekkür ederim hocam öneriniz için.

Araştırma yaptım ve sonuç olarak pantum P2500W lazerli yazıcı aldım mürekkeli yazıcıları 15 gün gibi bir süre kullanmadığımızda makine arızalanıyormuş ve bayağı bir masraf gerekiyormuş ama lazerli yazıcılarda böyle bir problem yokmuş yine de teşekkür ederim hocam.

Hocam HP neverstop 1000a modelini kullanıyorum, yazıcıyı 2021 ortasında aldık ve toner tankı Full doluydu. 2 sene çok rahat yetti en son 2023 Mayıs gibi toner bastım kendim ve toner doldurması bir şırınga ile oluyor. Kendi doldurma şırıngası var, onu internetten satın alıyorsunuz. Şimdi 1000a modeli hala var mı bilmiyorum ama HP'nin neverstop olan diğer modelleri hala mevcut ve aralarındaki tek fark bazılarında tarayıcı özelliği var, bazılarında yok.

Hocam HP neverstop 1000a modelini kullanıyorum, yazıcıyı 2021 ortasında aldık ve toner tankı Full doluydu. 2 sene çok rahat yetti en son 2023 Mayıs gibi toner bastım kendim ve toner doldurması bir şırınga ile oluyor. Kendi doldurma şırıngası var, onu internetten satın alıyorsunuz. Şimdi 1000a modeli hala var mı bilmiyorum ama HP'nin neverstop olan diğer modelleri hala mevcut ve aralarındaki tek fark bazılarında tarayıcı özelliği var, bazılarında yok.

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için ama HP markası almayı düşünmedim malum nedenlerden dolayı. Pantum P2500W aldım umarım memnun kalırım.