Detaylar
Kim cevapladı?Ablam adına konuşuyorum. Mümkünse evet. Çünkü yoksa garantisi geçersiz oluyormuş.
Eski yazici olunca toner bile almayip toner doldurma gibi bir ozgurluge sahip oluyorsun. Muhtemelen yazici alirsam ilk 15 saniye icinde kirarim.
Lazerli yazıcılarda çipe yazılımla müdahale edip sınırsız hale getirerek toner doldurma olayını duymuştum hocam.Eski yazici olunca toner bile almayip toner doldurma gibi bir ozgurluge sahip oluyorsun. Muhtemelen yazici alirsam ilk 15 saniye icinde kirarim.
Olanlari var, bazilarinda likit de serbest yapilabiliyor. Alirsam yapacagim sey bu.Lazerli yazıcılarda çipe yazılımla müdahale edip sınırsız hale getirerek toner doldurma olayını duymuştum hocam.
HDDKullanıyorum 67
Üstün
Mürekkepler tam soygun ürünleri tüketicinin cebini boşaltıyorlar, mümkün olduğunca tekrar dolduruyorum keşke zamanında mürekkepli yazıcı tercih etmeseydim. Bozulmuyor da bozulsa da değiştirsem.
Deneyim:
Tanklı ise orijinal kullanın çünkü sayfa başına maliyet çok düşük ve orijinal olmayanların kuruma yapma riski yüksek.
Standart kartuşlu ise doldurtabiliyor iseniz orijinal kullanın demeyeceğim çünkü maliyet yüksek. Kuruma yaparsa da zaten yeni kartuş alacaktınız, kuruma yaptıktan sonra alırsınız. Zarar yok.
Tanklı ise orijinal kullanın çünkü sayfa başına maliyet çok düşük ve orijinal olmayanların kuruma yapma riski yüksek.
Standart kartuşlu ise doldurtabiliyor iseniz orijinal kullanın demeyeceğim çünkü maliyet yüksek. Kuruma yaparsa da zaten yeni kartuş alacaktınız, kuruma yaptıktan sonra alırsınız. Zarar yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Muadil toner.
SoldierBoyBabam
Üstün
Muadil kullanıyoruz. Dikkatli kullanırsanız sorun olmuyor.