Yazılılarda kopya çekilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 661
  • Etiketler Etiketler
    kopya
Yanındaki kişiyi analiz et ve ona göre çekmeye çalış. Eğer telefonlar toplanıyorsa senle gezecek bir kopya yöntemi bulman gerekiyor. Avuç içine sığacak kadar büyüklükte bir kağıda yazabilirsin.
Bugün olduğumuz 2 sınavda da yanımdakiler kopya çekti. Yanımdaki bir abla profesyoneldi. Ondan öğrenmeye çalışacağım

Son düzenleyen: Moderatör:

OBP düşük olunca neredeyse 10.000 geri atıyor. Gurur ve onur yüzünden belki istediği bölümü kaçırma olasılığı var bu da hayatının 50 yılını istediği mesleği yapamama olasılığı demek. Gurur ve onur yüzünden (alakası da yok) istediği bölümü kazanamamak benim gözümde çok komik. 11. sınıfta kopya çekmediğim 1-2 yazılı vardır diğer hepsinde kopya çekmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle çekmeli. Parası olan koleje geçip legal kopya çekiyor devlet okulunda tabiri caizse hayvan gibi çalışıp 70 almak insanın zoruna gitmeli.

Benim hocalarım da istemiyor? Bazılarının yüzlerinden belli ne düşündükleri. Susturuluyorlar? Düşünce özgürlüğü, demokrasi yok mu bu ülkede? Neden insanlar fikirlerini beyan edip çoğunlukla sistem değişmiyor?

Sırf çalışmaktan ve proje üretmekten üşeniyorsunuz diye sistem yanlış diyemeyiz. Hükümeti desteklemem ama her şeyi %100 yanlış yaptıklarını da söyleyemem.
Çalışmadığımı söyleyen kim? Günde 2 tane ezber sınavına neremle hazırlanayım? Benim de bir hayatım var?

Teşekkürler.

Çoğunluk kötü, ya da yanlış değil mi?
Bizimkiler yakalanınca bir şey yapmıyor. Hocadan hocaya değişir.
Kopya çekerken kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyor. Bunu nasıl bastırabilirim? Nefes tutup verme yapıyorum öyle de dikkat çekiyorum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…