Merhaba. Excel'de istatistiklerden yararlanarak bir futbol musabakasi tahmin modeli yaptım ve şu an maçın tarihi ve oynayan takımların adıyla beraber fotoğraf kaydedecek duruma geldim buradan sonrasını bilmiyorum ama eğer mümkünse sıfır yazılım bilgisi olan biri olarak Telegram botu yapmak istiyorum mümkün müdür? Mümkünse nasıl öğrenebilirim?

Örnek görsel.

2025-10-28_Lecce_vs_Napoli.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada iddia programi falan yapiyorsan spor toto oynayacagim ilk Telegram uyen ben olabilirim. 🤣🤣

Yani sayılır, eğer başarıbilirsem. Genelde bu tarz şeyler ücretli oluyor ama piyasadakiler top tüfekse benimki daha çok mızrak ayarında o yüzden ücretli yapmayı düşünmüyorum maksat öğrenciyiz yasal reklamlarla cebimize üç beş kuruş girsin.

Yani sayılır, eğer başarıbilirsem. Genelde bu tarz şeyler ücretli oluyor ama piyasadakiler top tüfekse benimki daha çok mızrak ayarında o yüzden ücretli yapmayı düşünmüyorum maksat öğrenciyiz yasal reklamlarla cebimize üç beş kuruş girsin.
Başarirsin gozunde buyutme basit şeyler.

Telegram notu n8n ile çalıştırılabilir belki, kodlamada yardımcı olması için de eğer üniversite öğrenciliği varsa Github Students doğrulaması yapılıp Github Copilot'un 10 dolarlık paketi ücretsiz kullanılabilir. Sonnet 4.5 için hatrı sayılır miktarda aylık kullanım sağlıyor ve agent olarak VS Code üzerinden kullanılabiliyor.