İşlemci i9 ısınma sorunu işletim sistemi sorunu evet var. Windowsda da sorun var. 64 GB i9 PC de emülatör cihazı inletiyor bu kadar basit. 7/24 yazılımla uğraşıyorum fan sesinden odaklanamıyorum bile. Tabii ki işletim sisteminede suç atacağım. Optimazyon yapmazsan istersen I100 işlemci kullan.
Ne alaka macunun kurumuştur dandiktir soğtucun çalışmıyordur. Sen fizik kurallarını işletim sistemiyle nasıl bağdaştırıyorsun, işletim sistemi neyin optimizasyonunu yapacak? Scheduler zaten gerektiği kadarını verir, dandik Windows okey de sen kullanmak istediğinde işlemcini sana veriyor yani.

@moment, Bu kadar efor vereceğine Thinkpad alıp Linux kullanabilirsin bu da bir seçim. Developerlar ve muhendisler için Linux'un hâla 1 numara olduğunu düşünüyorum.

Ne alaka soğutucun kurumuştur dandiktir macunun çalışmıyordur. Sen fizik kurallarını işletim sistemiyle nasıl bağdaştırıyorsun, işletim sistemi neyin optimizasyonunu yapacak? Scheduler zaten gerektiği kadarını verir, dandik Windows okey de sen kullanmak istediğinde işlemcini sana veriyor yani.

Bakımlarını kendim yapıyorum hocam. Ayrıca bilgi sistemleri yöneticisiyim neyin ne olduğunu biliyorum. Daha neyin optimazsyonunu yapacak diyorsun. Ben burada Mac'i ve diğer işletim sistemlerini övmüyorum. Windows'un nasıl çalıştığını az çok herkes bilir. Bunu da anlatmaya gerek yok yani.

Bakımlarını kendim. yapıyorum hocam. Ayrıca bilgi sistemleri yöneticisiyim neyin ne olduğunu biliyorum. Daha neyin optimazsyonunu yapacak diyorsun. Ben burada Mac'i ve diğer işletim sistemlerini övmüyorum. Windows'un nasıl çalıştığını az çok herkes bilir. Bunu da anlatmaya gerek yok yani.
Ben de bilgisayar mühendisiyim Windows NT yıllardır çalışır vaziyette ve herhangi bir emülatör işlemcinizi kullandığında scheduler gerektiği zamanı ona verir. Windows işlemcinizi olması gerekenden verimsiz ve ısınan bir hâle getirmez. Hardware accelerationda arıza vardır, ya da sanallaştırma problemlidir.. Windows'la alakalı bir durum yok. Android Studio için konuşuyorum.
Ki, problem hâla varsa kullandığınız emülator suçlu.
Tek problem, Windows'un kendi bloatwareleri ile işlemcinizi meşgul etmesi ama bunları yönetebilir buradaki herkes diye varsayıyorum. Windows update vs..

Ben de bilgisayar mühendisiyim Windows NT yıllardır çalışır vaziyette ve herhangi bir emülatör işlemcinizi kullandığında scheduler gerektiği zamanı ona verir. Windows işlemcinizi olması gerekenden verimsiz ve ısınan bir hâle getirmez. Hardware accelerationda arıza vardır, ya da sanallaştırma problemlidir.. Windows'la alakalı bir durum yok. Android Studio için konuşuyorum.
Ki, problem hâla varsa kullandığınız emülator suçlu.
Tek problem, Windows'un kendi bloatwareleri ile işlemcinizi meşgul etmesi ama bunları yönetebilir buradaki herkes diye varsayıyorum. Windows update vs..
Tamam.

Xcode ve Apple ekosistemi diye bir gerçek var hocam.
Hocam xcode vs uğraşıyorsan zaten mac alacaksın.

Xcode ve Apple ekosistemi diye bir gerçek var hocam.
iOS developer olduğunuzu belirtmediniz, belirttiyseniz de görmedim. iOS developer değilseniz pek bir anlamı yok, Apple ekosistemi çok elzem bir şey değil. Açık kaynak alternatifleriyle çoğu fonksiyonu benzer şekilde yerine getiriliyor.

Yeni konular