Bütçe
1.500-2.000 TL

BlackShadow 25

Yetkin
Halihazırda Aula F87 Pro kullanıyorum. Cihazdan memnunum ancak kod yazarken (özellikle geceleri) daha Low profile ve çantaya at-götür tarzda bir kablosuz klavye arayışındayım. Tamamen kodlama, dokümantasyon, içerik üretimi vb. işlerde kullanacağım. Keychron B1 Pro inceliyorum birkaç zamandır ancak emin olamadım, alınabilecek bir klavye mi? Şu anki fiyatı 1.600 TL civarı, Logitech MX Keys alacaktım ancak fiyatına değmeyeceğini düşünüyorum, zaten zamanla tuş kısımlarında soyulma oluyormuş ve o kadar para verdikten sonra tuşlarda soyulma ile karşılaşmak istemem. Bu sebeple Keychron B1 Pro'da karar kıldım, sizce bahsettiğim işler için fiyat bandında en iyisi bu mudur?

Halihazırda Aula F87 Pro kullanıyorum. Cihazdan memnunum ancak kod yazarken (özellikle geceleri) daha Low profile ve çantaya at-götür tarzda bir kablosuz klavye arayışındayım. Tamamen kodlama, dokümantasyon, içerik üretimi vb. işlerde kullanacağım. Keychron B1 Pro inceliyorum birkaç zamandır ancak emin olamadım, alınabilecek bir klavye mi? Şu anki fiyatı 1.600 TL civarı, Logitech MX Keys alacaktım ancak fiyatına değmeyeceğini düşünüyorum, zaten zamanla tuş kısımlarında soyulma oluyormuş ve o kadar para verdikten sonra tuşlarda soyulma ile karşılaşmak istemem. Bu sebeple Keychron B1 Pro'da karar kıldım, sizce bahsettiğim işler için fiyat bandında en iyisi bu mudur?
Ben satın aldım 2 aydır kullanıyorum Keychron B1 Pro çok memnumum her hangi bir takılma vs yok macbook monitor bağlıyorum onun için almıştım bende mx keys alacaktım ama 5k vermeye gerek yok sadece arkadan aydınlatması yok kullanımı çok rahat bağlantıda vs sorun olmadı hiç. aydınlatma çok önemli değilse bence 5k vermek gereksiz

1 yıldan fazladır slim modelini kullanıyorum. Kodlama için ideal. Tek yaşadığım sıkıntı; yukarı ve aşağı ok tuşlarına basmak rahat değil, diğer tuşlara göre küçük olduğu için karışıyor. Pil süresi çok iyi, kablosuz USB aygıtı ile kullanıyorum ve bu süre zarfında sadece 2 defa şarj ettim.

Çok teşekkür ederim, sanırım ben de sipariş vereceğim. Arka aydınlatma olsa güzel olurdu tabii ki ama çok da önemli değil dediğim gibi 4-5K bu tarz bir klavyeye vermek israf geliyor bana.