Bilgisayardan anlarım ancak yazılım hakkında bir bilgim yok. 0'dan başlayıp belli bir seviyeye getirecek kurs önerebilir misiniz? Udemy'den baktım ancak hangisi iyi, hangisi kötü bilemediğim için size sormak istedim. Bu sene bilgisayar programcılığı bölümüne gireceğim, girmeden önce de biraz hazırlık olur benim için. Ek olarak İngilizce kursu da önerebilirsiniz, ancak ana konu yazılım kursu. Şimdiden sağ olun. İyi sosyaller.
Detaylar
Kim cevapladı?gustavo
Üstün
Bilgisayardan anlarım ancak yazılım hakkında bir bilgim yok. 0'dan başlayıp belli bir seviyeye getirecek kurs önerebilir misiniz? Udemy'den baktım ancak hangisi iyi, hangisi kötü bilemediğim için size sormak istedim. Bu sene bilgisayar programcılığı bölümüne gireceğim, girmeden önce de biraz hazırlık olur benim için. Ek olarak İngilizce kursu da önerebilirsiniz, ancak ana konu yazılım kursu. Şimdiden sağ olun. İyi sosyaller.
Hangi dil?
Hocam benim bu konuda hiç deneyimim olmadığı için sizden öneri bekliyorum. C#, Java olabilir ancak her türlü öneriye açığım.
gustavo
Üstün
Hocam benim bu konuda hiç deneyimim olmadığı için sizden öneri bekliyorum. C#, Java olabilir ancak her türlü öneriye açığım.
Başlangıç için ben açıkçası basit oldukları için Python veya Swift diline bakabilirsin Python için önce bu videoda temelleri anla sonra bu kurston Python'u kapsamlı olarak öğrenebilirsin https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-python/?couponCode=MCLARENT71824
Harvard'ın CS50 kursu.
@Özgün Deniz doğru demiş, CS50 ile başlayabilirsiniz. Temel şeyler konusunda en azından fikriniz oluşur, sonrasında ise hedefe yönelik bir şeyler öğrenmeye başlarsınız.
TheWalkingDead
Uzman
Udemyde yabancıların kursları güzel oluyor Jonas Schmedtmann veya Maximilian Schwarzmüller
- Makaleler
- 7
Bunlar kesinlikle çok iyi öğretmenler.Udemyde yabancıların kursları güzel oluyor Jonas Schmedtmann veya Maximilian Schwarzmüller.
CS50 ile başlaman en doğrusu olacaktır. Python ile nesne tabanlı programlamayı öğren. Üniversite okumayacak olsan daha vasıflı ve hızlı bir şekilde hazırlanabilirdin fakat senin açından en doğru yol arkadaşların da söylediği gibi bu.