Flexy

Başarılı
Yer
Türkiye
Sadece yazın çalışacağım, ehliyet alıp ardından yatırım yapacak kadar param olsun istiyorum. Daha önce hiç iş tecrübem olmadığı için nerede çalışabileceğimi bilmiyorum. Ehliyet kursuna gidebilmem, spora gidebilmem ve oyun oynayabilmem için ekstra vaktim kalmalı, bu yüzden part-time bir iş arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, spor ve oyun gibi aktivitelere zaman ayırmak istiyorsanız hem yorulmayacak hem de kısa vadeli bir işte çalışmalısınız. Eğer bilginiz varsa en mantıklısı internet kafe veya PS kafe de çalışmak.

Merhaba, spor ve oyun gibi aktivitelere zaman ayırmak istiyorsanız hem yorulmayacak hem de kısa vadeli bir işte çalışmalısınız. Eğer bilginiz varsa en mantıklısı internet kafe veya PS kafe de çalışmak.
İnternette o tarz bir ilan göremedim, direkt internet kafeye gidip konuşmam lazım sanırsam. Verecekleri maaş ortalama nasıl olur bilginiz var mı?

@Flexy, internette çok bulunmuyor. Sizin gidip sormanız lazım, eleman lazım mı diye. Kendileride çok kazanmadıkları için çok bir maaş vermezler. Günlük ortalama 500 civarında.