Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
6
Başlıktan anlamayanlar için örnek vererek açıklayım.

Sıcak fırsatlarda 2 tane konu açmam gerekti ama süre olduğundan o süreyi beklerken 2 konuyu hazır edeyim dedim. Maalesef iki sekmede ayrı ayrı konular olsa da bir süre sonra bir konu için yazdığım gidiyor. Bu yüzden yedeğe al gibi bir tuş olabilir, ona bastığımızda konu oluşmayacak, yazısı başlığı vs. yedekte kalacak, istediğimiz zamanda oluşturabileceğiz.

Böyle bir şey var mı bilmiyorum ama olursa 2'den fazla konu açacaklar için iyi olur. Süreyi beklerken diğer konuları yedekte hazırlar ve süre bitince oluşturur.

Son düzenleyen: Moderatör:
taslağı kaydet diye bir seçenek mevcut zaten.

Hocam benim anlatmak istediğim, ondan daha detaylı ve daha iyi olması. Taslağı kaydet seçeneği 1 konuyu kaydediyor. Mesela yedeklerden 2'den fazla konuyu hazır edip istediğim zamanlarda oluşturabileyim.

Hocam benim anlatmak istediğim, ondan daha detaylı ve daha iyi olması. Taslağı kaydet seçeneği 1 konuyu kaydediyor. Mesela yedeklerden 2'den fazla konuyu hazır edip istediğim zamanlarda oluşturabileyim.

Konu cümbüşlemesi olur. Herkes konu açar sürekli kimse kimseye yardım etmez, gereksiz.