Şu tarz indirimler olursa cidden çok keyif verici oluyor alışveriş.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-04-21 at 02.37.49.webp
    WhatsApp Image 2026-04-21 at 02.37.49.webp
    229,9 KB · Görüntüleme: 31
Ben yeni hesap açıp veya kampanyalar ile Migros'tan alışveriş yapıyorum. Çok da uyguna geliyor. Bugün 2 koli yumurta, 2 axe deodarant, 2,5kg pirinç ve 2 paket derby duş jileti aldım 475'e geldi. Kampanya ve yeni hesap açmalısın uyguna almak için yoksa satıcı kuryenin maaşını ve arabanın benzinini sana 2x şeklinde yüklüyor.

Ben yeni hesap açıp veya kampanyalar ile Migros'tan alışveriş yapıyorum. Çok da uyguna geliyor. Bugün 2 koli yumurta, 2 axe deodarant, 2, 5kg pirinç ve 2 paket derby duş jileti aldım 475'e geldi. Kampanya ve yeni hesap açmalısın uyguna almak için yoksa satıcı kuryenin maaşını ve arabanın benzinini sana 2X şeklinde yüklüyor.

Yeni hesap açmanız ilk hesap indirimlerini geri vermez ama, her cihaza ve numaraya tek seferlik olan şeyler onlar.

Yeni hesap açmanız ilk hesap indirimlerini geri vermez ama, her cihaza ve numaraya tek seferlik olan şeyler onlar.

1500'e 500 ve 700'e 300 var yeni hesaba özel. 4 kişilik bir ailede her kişinin telefon numarası olduğunu varsayalım. Sanal kart ile herkese yapsak 3.200 TL indirim ediyor total. Üstüne üstlük bu indirimleri arada bir gelen 2 al 1 öde ile kullanırsan 6.400 TL indirim yapar. Daha bu yeni hesaplarda getiri var, trendyolu var, yemeksepeti var... Kısaca biraz uğraş ile her şey olur.😀

1500'e 500 ve 700'e 300 var yeni hesaba özel. 4 kişilik bir ailede her kişinin telefon numarası olduğunu varsayalım. Sanal kart ile herkese yapsak 3.200 TL indirim ediyor Total. Üstüne üstlük bu indirimleri arada bir gelen 2 al 1 öde ile kullanırsan 6.400 TL indirim yapar. Daha bu yeni hesaplarda getiri var, Trendyol'u var, Yemeksepeti var... Kısaca biraz uğraş ile her şey olur.😀

Orasını ben de yaptım ya, ailedeki herkesin numarası ile indirimleri kullandım :D biraz takıntım var o yönde yemek söylemeden bakarım hepsine özel kupon var mı diye? Market üzerinden söylemedim ama daha önce 1500'e 500 olanı deneyebilirim.

Sözde ilk siparişe özel indirim var ancak geçen yıllarda denediğimde uyarı verdi siparişim iptal oldu ve bir daha girmeye çalışınca kodu kullandınız dedi. Belki telefonumla alakalı bir durumdur ancak biraz çakallık yapıyorlar genelde