Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 3 Ağustos 2025 #1 Yeni bir Instagram hesabı açıyordum ileri ileri derken sonradan fark ettim yanlışlıkla ana hesabın mailine bağlamışım. Bunları ayarlar sekmesinden düzenleyebilirsin dedi de nereden oluyor bu?
Yeni bir Instagram hesabı açıyordum ileri ileri derken sonradan fark ettim yanlışlıkla ana hesabın mailine bağlamışım. Bunları ayarlar sekmesinden düzenleyebilirsin dedi de nereden oluyor bu?
Çözüm O O Oltran 3 Ağustos 2025 Hesap merkezi > Kişisel detaylar. Orada iletişim bilgilerinden E postayı görmeniz lazım hocam. Biraz araştırdım ve buldum.
Hesap merkezi > Kişisel detaylar. Orada iletişim bilgilerinden E postayı görmeniz lazım hocam. Biraz araştırdım ve buldum.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 3 Ağustos 2025 #2 Hesap merkezi > Kişisel detaylar. Orada iletişim bilgilerinden E postayı görmeniz lazım hocam. Biraz araştırdım ve buldum. Artı 0 Eksi Çözüm
Hesap merkezi > Kişisel detaylar. Orada iletişim bilgilerinden E postayı görmeniz lazım hocam. Biraz araştırdım ve buldum.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 3 Ağustos 2025 #3 Oltran dedi: Hesap merkezi > Kişisel detaylar. Orada iletişim bilgilerinden E postayı görmeniz lazım hocam. Biraz araştırdım ve buldum. Genişletmek için tıkla... 2 saattir aşağıdaki seçeneklere bakıyorum orayı yeni fark ettim . Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Hesap merkezi > Kişisel detaylar. Orada iletişim bilgilerinden E postayı görmeniz lazım hocam. Biraz araştırdım ve buldum. Genişletmek için tıkla... 2 saattir aşağıdaki seçeneklere bakıyorum orayı yeni fark ettim . Teşekkürler.