Ya aslında benim için özellikleri çok önemli değil batarya çok önemliydi bataryası da iyi gibi insanlar neden önermiyor bilmiyorum. Telefondan hiç anlamıyorum. Bilgisayar konusunda iyiyim de telefonda 0 bilgim var.

EMMC olması bile yeterli cihaza çöp demek için.
Şöyle söyleyeyim HDD kullanmak gibi. Çipte i3 1.nesil gibi düşün. Oldukça kısa ömürlü bir telefon. İade edip yeni telefon konusu açın, yardımcı oluruz.

Dalga mı geçiyorsunuz, 5G'nin doğası gereği bant genişliği 4.5G'den daha fazla. Normal bir durumu "sorun" olarak nitelendiren sizsiniz, anlamadığınız konularda yorum yapmayın, referans noktanızın "telefoncular" olması ayrıca ironik...
40 GB interneti 1 ay bitmeden yemesi size göre normalse bilemiyorum. Referans olarak bir çok nokta ele aldım, internetteki şikayetler ve çevremde kullananlar. Telefon satan yerler ve telefoncular bu işi az çok biliyorlar, onları da belirteyim dedim. Beğenmediyseniz sizin sorununuz.

Ayrıca şunu demeniz de ayrı komik "anlamadığınız konularda yorum yapmayın" :D. Halkın sorun olarak gördüğü şey bir sorundur. Normal olarak bu kadar internet yiyorsa bu şirketlerin daha çok para yemek istemesi demektir, yani insanlar için bir sorundur sonuç olarak. Sorun her zaman teknik arıza demek değildir, siz de bunu öğrenin.

eMMC olması bile yeterli cihaza çöp demek için.
Şöyle söyleyeyim HDD kullanmak gibi. Çipte i3 1.nesil gibi düşün. Oldukça kısa ömürlü bir telefon. İade edip yeni telefon konusu açın, yardımcı oluruz.

Hocam iadeyi sanırım kabul etmezler çünkü mağazadan aldım. Neyse ya o kadar da kötü değil gibi ilk izlenimlerime göre.

40 GB interneti 1 ay bitmeden yemesi size göre normalse bilemiyorum. Referans olarak birçok nokta ele aldım, internetteki şikayetler ve çevremde kullananlar. Telefon satan yerler ve telefoncular bu işi az çok biliyorlar, onları da belirteyim dedim. Beğenmediyseniz sizin sorununuz.

Yani 1 ay boyunca 4Gdeki gibi bir kullanım testi gerçekleştirdim. Paketim 40 GB.
Ne yalan söyleyeyim, 4G'ye göre sadece 2 GB fark ettirdi. O da daha hızlı olduğu için muhtemelen. Yani şu an 5G'ye bizim için çok gerek yok ama telefonda olması avantaj. Zaten 5G'siz telefon ya Huawei'dir ya çöptür.

Hocam iadeyi sanırım kabul etmezler çünkü mağazadan aldım. Neyse ya o kadar da kötü değil gibi ilk izlenimlerime göre.

Keşke mağazadan alıp iade edilir mi diyeceğine kadar almadan önce forumdakilere danışsaydın. Biz anneme S25 alacağımız zaman Tecno önermişlerdi Vatan'daki satıcılar, yani ben olmasam gidip onu alacaklardı, düşündüm. Adamlara kalsa Vivo, Tecno falan evrenin en iyi telefonları diye ballandıra ballandıra anlatır.

Yani 1 ay boyunca 4Gdeki gibi bir kullanım testi gerçekleştirdim. Paketim 40 GB.
Ne yalan söyleyeyim, 4G'ye göre sadece 2 GB fark ettirdi. O da daha hızlı olduğu için muhtemelen. Yani şu an 5G'ye bizim için çok gerek yok ama telefonda olması avantaj. Zaten 5G'siz telefon ya Huawei'dir ya çöptür.
Dediğim gibi ben maalesef kullanamıyorum elimde cihaz yok, ama ailemde 5G kullanan var, geçtiğimiz ilk ay 40 GB paket çok hızlı bitti dediğim gibi, her gün radyo dinlemek Instagram'da gezinmek vb. şeylerde kullanılıyor, 4.5G'ye göre bayağı fazla yedi. Bu hattan hatta değişiyor da olabilir bilemiyorum.

İlk izlenime göre öyle. Birkaç ay sonra başın ağracak. Bence annen, baban tanıdığın birine verebilirsin. Şu an için CMF Phone 1, A26 ve GM 26 Pro alınması gereken en düşük cihazlardan biri.
Geçmiş olsun ne diyeyim. Bundan sonra araştırırsınız. Mağazadakiler size çöpleri satmaya çalışır her zaman.

40 GB interneti 1 ay bitmeden yemesi size göre normalse bilemiyorum. Referans olarak birçok nokta ele aldım, internetteki şikayetler ve çevremde kullananlar. Telefon satan yerler ve telefoncular bu işi az çok biliyorlar, onları da belirteyim dedim. Beğenmediyseniz sizin sorununuz.

Bundan normal ne olabilir ki? 4.5G'de örnek veriyorum saniyedeki veri kullanım hızı 10 MB iken 5G'de bu rakam 50 MB dolaylarında. Anlık akış hızı daha fazla olduğu için kota daha çabuk doluyor.

Referans aldığınız noktalar tamamen subjektif yorum içeriyorlar. Durumu analitik ve objektif olarak ele alanlar zaten memnunlar ve şikayet etmiyorlar.

Yukarıda belirttiğim gibi tek şikayet noktası NSA olabilir, o da sizin bahsettiğiniz husus değil.