GM 26 Pro olmasın? O cihazda 14-15k ya satılıyor.
Cihaz iyi burada. Ama 19k ya fazla. En azından iyi alet almıs ama pahalıya.

GM 9 Pro kullan daha iyi olur. Şaka yapmıyorum git GM9 Pro kullan en azından AOSP arayüzüyle daha gider.

Bozulmasa kullanacaktım GM9 Pro hayatım boyunca kullandığım en stabil en F/P ve en uzun ömürlü telefon olabilir. Yıllarca yazılım atıp atıp kullandım.

Maalesef hocam bu telefon en az 5 sene benimle zaten telefonu sadece alo demek için kullanıyordum. Böyle bir mallık yaptığım için pişmanım ama son pişmanlık neye yarar?

Geçmiş olsun canınızı sıkmayın siz, zaten telefon kullanım amacınız basit ve günlük kullanım sorun olmadan kullanırsınız. Vatandanda babama Tecno satmışlardı 1 ay önce çok onları dinlememek lazım.

İyi o zaman, genelde GM'ye pek güvenmiyordum ben. Teşekkürler.

Gariptir, bu yeni cihazlarında backdoor, bloat vs. yok. Yani standart stock Android var cihazda. Bende şaşırdım merak etme :D

Vivo'nun Funtouch OS'i bayağı sinir bozuyor, cidden AOSP kullanmak bile daha iyidir.

AOSP en iyisi Android yazılımların arasında.
Allah'tan amiral gemisinde yok o yazılım.

Gariptir, bu yeni cihazlarında backdoor, bloat vs. yok. Yani standart stock Android var cihazda. Bende şaşırdım merak etme :D

AOSP en iyisi Android yazılımların arasında.
Allah'tan amiral gemisinde yok o yazılım.
Ben şu an Realme 12 kullanıyorum, keşke olsa da AOSP kursam. Saf Android arayüzünü çok seviyorum, eski Redmi 9T'ye kurmuştum.

@AMOUK, bu arada gelecekte telefon alacaksanız ve bu sefer amiral gemisi alasınız tuttu diyelim, bu Vivo ile o vivoların aynı olduğunu düşünmeyin. Genel olarak bazıları ucuz telefonları alıp (her marka için) pahalı telefonlarınında öyle olduğunu düşünüyor. Bilgilendireyim dedim :)

Bozulmasa kullanacaktım GM9 Pro hayatım boyunca kullandığım en stabil en F/P ve en uzun ömürlü telefon olabilir. Yıllarca yazılım atıp atıp kullandım.

Kral sana Vestel venüs versek bile bozmaz seni herhalde. AKP'li teyzeler gibisin vallahi telefon konusunda gerekirse soğan ekmek yeriz dandik markalardan vaz geçmeyiz😆