O tam olarak düzgün çalışmıyoe sanırım. Düzgün çalıştırılabilen güzel bir method önerir misiniz bir video vs olabilir ben kendı bilgisayarımda yapamamıştım.

Telefondan indirin sonra şarj aleti çıkarıp USB'yi kasaya takin Type-C veya her neyse telefona tak onune gelen ekrana dosya paylaşımı de sonra bilgisayardan telefonuna gir dowlands klasöründen çıkartıp masaustune at yönetici olarak çalıştır bittikten sonra yeniden başlat çalışacaktır.

Telefondan indirin sonra şarj aleti çıkarıp USB'yi kasaya takin Type-C veya her neyse telefona tak onune gelen ekrana dosya paylaşımı de sonra bilgisayardan telefonuna gir dowlands klasöründen çıkartıp masaustune at yönetici olarak çalıştır bittikten sonra yeniden başlat çalışacaktır.

Zaten driverı kurdum hocam. Lan driverını sorunsuz kurmama rağmen işe yaramamasıydı. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatıp deneyeceğiz. Arkadaşımı bekliyorum, umarım işe yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendireceğim hocam arkadaş geldiğinde.

İstersen bir de aygıt yoneticisine gir ag bagdaslastiricisina tikla reatlek surucusune sag tikla cihaz kaldir de onune gel kutucuguna onay ver sonra donanimlara değişik ara de ondan sonra tekrardan reatleklan sürücü guncellestir de bilgisayarimdaki suruculere göz at de indirdiğini klasörü seç yukletir.