Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
7 saat fazla bile.
Normal değerler. Arkadaşım A55 ile normal kullanımda 9-11 saat ekran süresi alıyor, siz biraz da Instagram'da aktif gezmişsiniz ve PUBG Mobile oynamışsınız o yüzden biraz fazla enerji yemiş olabilir yani normal.
Arda2
Uzman
A55 ile 10 saat çıkarıyorum hocam 60Hz ile bana biraz az geldi ekran süreniz.
120 Hz ile denemiştim sanırım adaptif olan 120 oluyor değil mi eğer öyleyse onunla denedim.
120 Hz ile denemiştim sanırım adaptif olan 120 oluyor değil mi eğer öyleyse onunla denedim.
Evet adaptif 120 Hz oluyor pil tasarrufu ve 60Hz ile muhtemelen sizinkide 10 saat civarına çıkacaktır.
Arda2
Uzman
İade etmeli miyim sizce süreyi arttırmak için ne yapmamı önerirsiniz bir de şey diyenleri gördüm 1-2 hafta kullanımdan sonra optimize olur batarya vs demişlerdi.
Ekran süresi gayet iyi hocam, telefonlar günlük ortalama 6-8 saat ekran süresi verir zaten, A35'in de ekran süresi günlük kullanımda 60Hz'de 10 saati bulabiliyor, Siz 120Hz modunda kullanıp oyun ve sosyal medya da kullanmışsınız, gayet iyi yani.İade etmeli miyim sizce süreyi arttırmak için ne yapmamı önerirsiniz bir de şey diyenleri gördüm 1-2 hafta kullanımdan sonra optimize olur batarya vs demişlerdi.
Hem şimdi cihaz yeni, birkaç hafta sonra batarya açılacak, cihaz kendini stabilize edecek o zaman tekrar kontrol edin ekran süresini.
Arda2
Uzman
Ekran süresi gayet iyi hocam, telefonlar günlük ortalama 6-8 saat ekran süresi verir zaten, A35'in de ekran süresi günlük kullanımda 60Hz'de 10 saati bulabiliyor, siz 120Hz modunda kullanıp oyun ve sosyal medya da kullanmışsınız, gayet iyi yani.
Tamamdır o zaman cevaplarınız için sağ olun.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-