Detaylar
Kim cevapladı?Selam. Ben yeni monitör aldım fakat bilgisayarı açtığımda monitör gelmiyor. Daha doğrusu klavye ve Mouse'ta gelmiyor. Kasa çalışıyor falan ama ekran vs. gelmiyor. Neden böyle?
RAM'leri ve BIOS pilini çıkartin RAM'in sari yerini silgi ile silip farklı sokete takin 5 dakika sonra bu işlemi yaparak kasada güç olmamali.
Selamlar. Ben yeni monitör aldım fakat bilgisayarı açtığımda monitör gelmiyor. Daha doğrusu klavye ve mouse'ta gelmiyor. Kasa çalışıyor falan ama ekran vs. gelmiyor. Neden böyle?
Bence ilk önce monitördeki güç kablosunu, hdmi-vga her neyse kontrol edin. Uzatma kablosu varsa bi bakın belki prizden çıkmıştır. Eski mönitörü takıp deneyin olmadı.
Klavye mouse gelmiyordan kastınız ne monitöre mi gelmiyor, ışıkları falan mı yanmıyor?
SnowRain
Yetkin
Monitörün kablosu ekran kartına mı takılı? Anakarta mı?
Ekran kartına. Anakarta takarakta denedim yine aynı sonuç.Monitörün kablosu ekran kartına mı takılı? Anakarta mı?
Yaptım yine aynı.RAM'leri ve BIOS pilini çıkartin RAM'in sari yerini silgi ile silip farklı sokete takin 5 dakika sonra bu işlemi yaparak kasada güç olmamali.
Klavye mouseye güç gelmiyor monitörde olduğu şekil. Işığı yanmıyor yani onların.Bence ilk önce monitördeki güç kablosunu, hdmi-vga her neyse kontrol edin. Uzatma kablosu varsa bi bakın belki prizden çıkmıştır. Eski mönitörü takıp deneyin olmadı.
Klavye mouse gelmiyordan kastınız ne monitöre mi gelmiyor, ışıkları falan mı yanmıyor?
SnowRain
Yetkin
Hocam bu monitörü almadan önce monitörünüz var mıydı ve sistem çalışıyor muydu önce bunu netleştirelim.
Vardı ve sistem çalışıyordu tn monitördü. Philips marka VGA'takıp çalıştırıyordum.Hocam bu monitörü almadan önce monitörünüz var mıydı ve sistem çalışıyor muydu önce bunu netleştirelim.
Şimdi başka hdmi kablosuyla yeni monitörü deniycem.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı