ornitorenk

Uzman
Görselde görünen izler iki kapakta da eşit konumda konumlanmış şekilde var. Yani arka tarafında da, ön tarafında da tam aynı yerde bu izler var.

ChatGPT'ye sorduğumda montajda olan kozmetik bir sorun olduğunu ve performansa etki etmeyeceğini söyledi. Ben acaba benden önce birisi alıp hasar mı verdi sonra iade mi etti diye düşündüm ama izler iki tarafta da eşit şekilde olunca imalatta olan kozmetik sorun bana da mantıklı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Işığa doğru tuttuğumda görünüyor sadece. Genel bir sorun mudur? İade ile tekrardan uğraşmak istemiyorum açıkçası.

WhatsApp Görsel 2025-11-30 saat 12.58.30_ba7c80ef.webp

WhatsApp Görsel 2025-11-30 saat 12.58.30_523be8ff.webp

Bende yok öyle bir şey. Üretim hatası veya iade ürünü olabilir.

@ornitorenk, bende mavi jelatin + konsola sarılmış koruyucu yumuşak süngerimsi bir poşet de vardı. Size iade ürünü gelmiş.

Değişime gönderin. Yenisiyle değiştirsinler. Olur da ileride satarsaniz o izler problem çıkarır. Alan kişi neden iade etti o da düşündürücü. Belki de konsolda sorun vardı. Bu riske girmeye hiç değmez.

Son düzenleme:
İndirimden aldıysan normal. Bende geçende 999 tlye Ugreen 140w adaptör aldım. Jelatinli olmasına rağmen lekeler vardı. Satıcı : hepsiburada
1764502366869.webp

Hatta aynı gün başka birisi daha alıp yorum yapmış. Leke ve parmak izleri var.
1764502420962.webp

Bende yok öyle bir şey. Üretim hatası veya iade ürünü olabilir.

@ornitorenk, bende mavi jelatin + konsola sarılmış koruyucu yumuşak süngerimsi bir poşet de vardı. Size iade ürünü gelmiş.

Değişime gönderin. Yenisiyle değiştirsinler.

Eğer iadeli ürünse iade edip bir daha sipariş vermeyeceğim. Uğraşamam böyle. Yeni gelecek olanın da iadeli ürün olmayacağının garantisi yok. Zırt pırt ürün iadesi ile mi uğraşacağım ben bu ülkede. Kim bilir alan kişi ne yaptı. Koskoca Hepsiburada satıcılı bir de. Aracı firma da yok. İnternetten 10-15k üstü hiçbir şey almamak lazım.

Eğer iadeli ürünse iade edip bir daha sipariş vermeyeceğim. Uğraşamam böyle. Yeni gelecek olanın da iadeli ürün olmayacağının garantisi yok. Zırt pırt ürün iadesi ile mi uğraşacağım ben bu ülkede. Kim bilir alan kişi ne yaptı. Koskoca Hepsiburada satıcılı bir de. Aracı firma da yok. İnternetten 10-15k üstü hiçbir şey almamak lazım.
Hocam içinize sinmeyecek. Haklısınız ancak böyle de kullanmaktan memnun kalmayacaksınız.

İndirimden aldıysan normal. Bende geçende 999 tlye Ugreen 140w adaptör aldım. Jelatinli olmasına rağmen lekeler vardı. Satıcı : hepsiburada
Eki Görüntüle 206643

Hatta aynı gün başka birisi daha alıp yorum yapmış. Leke ve parmak izleri var.
Eki Görüntüle 206645
Hepsiburada'ya sarsıldı açıkçası güvenim.

@ornitorenk, ben Amazon İngiltere'den Amazon satıcılı aldım. Sorunsuz, sıfır kapalı ürün gönderildi. İnternetten 10-15K üstü ürün alınabilir. Neden alınmasın? Bu işler şans işi. Mağazadan alsanız dahi iade ürünü verebiliyorlar. Yaşadım. Sıfır kapalı kutu ürün ile değişim istemenizi öneririm.

Hepsiburada'ya sarsıldı açıkçası güvenim.
Amazon Türkiye de çok iade ürünü gönderiyor. Türk firmalarinda ahlak yok.

@ornitorenk, ben Amazon İngiltere'den Amazon satıcılı aldım. Sorunsuz, sıfır kapalı ürün gönderildi. İnternetten 10-15K üstü ürün alınabilir. Neden alınmasın? Bu işler şans işi. Mağazadan alsanız dahi iade ürünü verebiliyorlar. Yaşadım. Sıfır kapalı kutu ürün ile değişim istemenizi öneririm.

Amazon Türkiye de çok lekeli iade ürünü gönderiyor. Türk firmalarinda ahlak yok.
Amazonda buna hiç denk gelmedim. Umarımda gelmem. Cidden hoş değil yaptıkları.