ornitorenk

Uzman
Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcılı PS5 satın almıştım, yeni seri. Bu işaretli alanda mavi jelatin olması gerekirken yoktu. Sonra iade edip tekrardan satın aldım aynı Hepsiburada'dan. Yine böyle geldi. Ya ikidir iadeli ürünü bize sıfır diye satıyorlar ya da yeni üretilen CFI 2116 serisinde mavi jelatin yok. Yeni seriden alan var mı daha önce? Yine mi iadeli ürün göndermişler abi çıldıracağım yoksa.
WhatsApp Görsel 2025-12-03 saat 17.05.06_b750f7c5.webp

Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcılı PS5 satın almıştım, yeni seri. Bu işaretli alanda mavi jelatin olması gerekirken yoktu. Sonra iade edip tekrardan satın aldım aynı Hepsiburada'dan. Yine böyle geldi. Ya ikidir iadeli ürünü bize sıfır diye satıyorlar ya da yeni üretilen CFI 2116 serisinde mavi jelatin yok. Yeni seriden alan var mı daha önce? Yine mi iadeli ürün göndermişler abi çıldıracağım yoksa.Eki Görüntüle 207478
Başka birinin kullandığına dair kutuda veya konsolda bir iz falan yoksa problem yoktur. Zaten belli ki kaldırmışlar @Blackraven hocamın dediğine göre.

Ben geçen hafta Amazon. İt'den aldım bende de jelatin yoktu. Yeni modellerde jelatin yok sanırım. Herhalde plastik atığı azaltma ayağına falan kesmişler.

Seninki de mi CFI 2116 hocam? Üründe çünkü sıfır kokusu var gamepadi olsun konsolun kendisi olsun ama iki kere üst üste aldığım halde mavi jelatin yoktu. Şu an da yok. İade etmeyi falan hiç istemiyorum ama iadeli ürün olma ihtimali de canımı sıkıyor jelatin olayı yüzünden.

Seninki de mi CFI 2116 hocam? Üründe çünkü sıfır kokusu var gamepadi olsun konsolun kendisi olsun ama iki kere üst üste aldığım halde mavi jelatin yoktu. Şu an da yok. İade etmeyi falan hiç istemiyorum ama iadeli ürün olma ihtimali de canımı sıkıyor jelatin olayı yüzünden.

Evet CFI 2116.

Bede 31 Ekim'de aldım bende de yoktu.

Adamların günahını aldık gibi o zaman ya ama bazılarında var yakın zamanda satın alınmış onlar CFI 2016 mı acaba? 1-2 kişi daha derse emin olacağım tam.

Bede 31 Ekim'de aldım bende de yoktu.

CFI 2116 mı seninki de. Ya yeni modellerde yok ya da hepimize iadeli ürün gönderdiler ki o da düşük ihtimal gibi.

Adamların günahını aldık gibi o zaman ya ama bazılarında var yakın zamanda satın alınmış onlar CFI 2016 mı acaba? 1-2 kişi daha derse emin olacağım tam.

CFI 2116 mı seninki de. Ya yeni modellerde yok ya da hepimize iadeli ürün gönderdiler ki o da düşük ihtimal gibi.
Vallahi model nosuna hiç bakmadım Direk ayak standının takıldığı yerdeymiş. Sonradan fark ettim 😀

Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcılı PS5 satın almıştım, yeni seri. Bu işaretli alanda mavi jelatin olması gerekirken yoktu. Sonra iade edip tekrardan satın aldım aynı Hepsiburada'dan. Yine böyle geldi. Ya ikidir iadeli ürünü bize sıfır diye satıyorlar ya da yeni üretilen CFI 2116 serisinde mavi jelatin yok. Yeni seriden alan var mı daha önce? Yine mi iadeli ürün göndermişler abi çıldıracağım yoksa.Eki Görüntüle 207478

4 gün önce ablam da aldı, onda da yoktu.