zer1

Çalışkan
Psikolojimi bozacak kıvama geldi her yolu denedim ama yok yani servise götürdüm 8K testini başarıyla geçti OCCT testi yapıyorum sorun çıkmıyor servis akım korumalı prizle deneyin dedi denedim ilk açtım bilgisayarı ekran geldi ve 5 saniye sonra yine kapatıp tekrar açtı kendini sırasıyla gördüklerimi söyleyeyim

Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000116 (0xffffcf01990e1010, 0xfffff803c3734930, 0xffffffffc000009a, 0x0000000000000004). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\Minidumps\040925-14531-01.dmp. Rapor Kimliği: 62c21f74-7a1a-40e7-b6e3-28f377e9bb12.

https://hizliresim.com/hc3xhyk yani buradaki hatada olamaz çünkü DDU ile silip de yükledim tekrar sürücüleri de kurdum RAM testi de yaptım Windows için tüm Refresh komutlarını yaptım dün hiç kapanmamıştı mesela

Minidump dosyasını okuttuğumda ise bu sorunu okuyor kesinlikle alakası olmadığını düşündüğüm bilgisayarın ısınma sorunu ile alakalı bir durum olmadığı sürücü sorunuda olmaması gerektiğini çünkü özellikle DDU ile silip tekrar kurdum ve oyunlarda iken hiçbir türlü kapanmadığını söyleyebilirim.

WhoCrashed  (HOME EDITION)  v 7.10  -   https___www.resplendence.com 9.04.2025 16_56_46.webp

Son düzenleme:
Bunu yapmıştım daha önce eminim ama bugün bir daha yapayım.

Şöyle de yapılabilir eski bir sürücü bulup yükleyebilirsiniz 5K serisi öncesi sürücülerden bir tane olması gerek belki öyle sorununuz çözülebilir NVIDIA bu aralar kötü sürücüler çıkartıyor tüm sorunlar çözülünce geçersiniz yeni sürücüye.

Şöyle de yapılabilir eski bir sürücü bulup yükleyebilirsiniz 5K serisi öncesi sürücülerden bir tane olması gerek belki öyle sorununuz çözülebilir NVIDIA bu aralar kötü sürücüler çıkartıyor tüm sorunlar çözülünce geçersiniz yeni sürücüye.

Eski sürüm bir sürücü kullanırsam performans kaybı yaşar mıyım?

Yaşadığınız sorun Nvidia 57x.xx Serisi sürücülerin yaygın bir problemi. DDU ile sürücüyü kaldırın ve 566.36 sürümünü yükleyin. Bu eski sürücü ile aynı hatayı almaya devma ederseniz minidump paylaşın ve detaylı inceleme yapalım.

Yaşadığınız sorun NVIDIA 57X. Xx serisi sürücülerin yaygın bir problemi. DDU ile sürücüyü kaldırın ve 566.36 sürümünü yükleyin. Bu eski sürücü ile aynı hatayı almaya devma ederseniz minidump paylaşın ve detaylı inceleme yapalım.

Merhaba 566.36 ile de aynı hatayı alıyorum servise bir daha götüreceğim artık sanırsam bizim yapabileceğimiz bir şey yok sadece sorunu yaşayan başka arkadaşlar olursa diye bilgilendirmek amaçlı yazıyorum ama ben bu minidumpları servise gösterdiğimde yine 8K testi gibi testler yapacaklar ve yine başarıyla geçecek bakalım nasıl olacak.

Son düzenleme:
Merhaba 566.36 ile de aynı hatayı alıyorum servise bir daha götüreceğim artık sanırsam bizim yapabileceğimiz bir şey yok sadece sorunu yaşayan başka arkadaşlar olursa diye bilgilendirmek amaçlı yazıyorum ama ben bu minidumpları servise gösterdiğimde yine 8K testi gibi testler yapacaklar ve yine başarıyla geçecek bakalım nasıl olacak.

Sen bu sistemi nereden aldın.