zer1

Çalışkan
Psikolojimi bozacak kıvama geldi her yolu denedim ama yok yani servise götürdüm 8K testini başarıyla geçti OCCT testi yapıyorum sorun çıkmıyor servis akım korumalı prizle deneyin dedi denedim ilk açtım bilgisayarı ekran geldi ve 5 saniye sonra yine kapatıp tekrar açtı kendini sırasıyla gördüklerimi söyleyeyim

Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000116 (0xffffcf01990e1010, 0xfffff803c3734930, 0xffffffffc000009a, 0x0000000000000004). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\Minidumps\040925-14531-01.dmp. Rapor Kimliği: 62c21f74-7a1a-40e7-b6e3-28f377e9bb12.

https://hizliresim.com/hc3xhyk yani buradaki hatada olamaz çünkü DDU ile silip de yükledim tekrar sürücüleri de kurdum RAM testi de yaptım Windows için tüm Refresh komutlarını yaptım dün hiç kapanmamıştı mesela

Minidump dosyasını okuttuğumda ise bu sorunu okuyor kesinlikle alakası olmadığını düşündüğüm bilgisayarın ısınma sorunu ile alakalı bir durum olmadığı sürücü sorunuda olmaması gerektiğini çünkü özellikle DDU ile silip tekrar kurdum ve oyunlarda iken hiçbir türlü kapanmadığını söyleyebilirim.

WhoCrashed  (HOME EDITION)  v 7.10  -   https___www.resplendence.com 9.04.2025 16_56_46.webp

Son düzenleme:
Güncel bilgilendirme arayıp sorun olmadığını söylediler telefonda biraz atıştıktan sonra mağazaya geleceğimi söyledim gittim kağıdı okudum CPU güncellendi sorun görülmedi yazmışlar kağıda dedim bilgisayarımı açın bir bakmak istiyorum ve şanstır ki bilgisayar yeniden başlattı kendini 😃 bilgisayarımın bozuk olduğunu kanıtladığım için sevindim resmen bu sefer servisteki adam hatayı ben gördüm ama donanımsal değil yazılımsal dedi donanımsal olsa 8K testlerinden ve işlemci için 96'lı bir testten geçemeyeceğini söyledi format atıp Windows 11 kurduktan sonra bir daha deneyeceklermiş eğer ki onlardayken sorun devam ederse tüm parçaları söküp servise yollayacaklarını söylediler ben yine sorun olmaması adına Windows Olay Görüntüleyicisi'nden o anda verilen hatanında resmini çektim.