Evilpluto

Başarılı
Merhaba,

Daha önce konusunu açtığım RTX 5060 Ti kartı şu an yeni deniyorum. İlk denediğim oyun Dying Light 2: Stay Human. MSI Afterburner değerleri bu şekilde, bana sıcaklık fazla gibi geldi biraz.

Oyun grafik ayarı en yüksek ışın izlemede.
DLSS kalitede.
Nasıl sizce?

💻 Mevcut Sisteminin Özeti:
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X3D
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK (PCIe 3.0)
RAM: 32 GB (2×16) DDR4 3200 MHz
Ekran Kartı: Gigabyte RX 570 8 GB
Güç Kaynağı (PSU): Segotep GP700G – 600W, 80+ Gold
Depolama:
WD SN570 2TB NVMe
Corsair MP510 NVMe (adaptör ile)
Monitör: Samsung C24FG73 – 1080p

pjyxaiz.webp

Son düzenleme:
72 derece problem oluşturmaz ama mevsim şartlarını da göz önünde bulunduracak olursak sıcaklık değerleri biraz yüksek denilebilir. Yaz sıcağında 80 dereceye ulaşması olası.

Son düzenleme:
Hotspot, VRAM ne durumda kim bilir. Sıkıntı yaratacak sıcaklık değil şu görünen kadarıyla ama bir tık sıcak gibi geldi yine de. Dediğim gibi bunun bir de Hotspot olayı var ama Nvidia göstermiyor diye biliyorum.

Fan yaprakları çok ufak gibime geldi bu kart için yeterince özenilmemiş. Belkide 3 fanlı tercih etmek lazımdı hayırlısı artık

Fan yaprakları çok ufak gibime geldi bu kart için yeterince özenilmemiş. Belkide 3 fanlı tercih etmek lazımdı hayırlısı artık
Fan yaprakları değilde 2 fanlı PNY model 5060Ti ince profilli bir soğutmaya sahip. Sonuçta aşırı güç çeken bir GPU olmadığı için pek dert edilecek bir durum değil. Hayırlı olsun güle güle keyifli günlerde kullanmanızı dilerim.

pny.webp