KS KS Evilpluto Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Beğeniler 32 28 Ocak 2026 #11 Mordor Kumpircisi dedi: Fan yaprakları değil de 2 fanlı PNY model 5060 Ti ince profilli bir soğutmaya sahip. Sonuçta aşırı güç çeken bir GPU olmadığı için pek dert edilecek bir durum değil. Hayırlı olsun güle güle keyifli günlerde kullanmanızı dilerim. Eki Görüntüle 222367 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kardeşim aklım 5070 Ti de kaldı yine de ama baktım 50k fiyatı var vazgeçtim. ElderAssassin dedi: Referans model mi bu? Normal. Genişletmek için tıkla... Galiba
Mordor Kumpircisi dedi: Fan yaprakları değil de 2 fanlı PNY model 5060 Ti ince profilli bir soğutmaya sahip. Sonuçta aşırı güç çeken bir GPU olmadığı için pek dert edilecek bir durum değil. Hayırlı olsun güle güle keyifli günlerde kullanmanızı dilerim. Eki Görüntüle 222367 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kardeşim aklım 5070 Ti de kaldı yine de ama baktım 50k fiyatı var vazgeçtim. ElderAssassin dedi: Referans model mi bu? Normal. Genişletmek için tıkla... Galiba