Merhaba, yeni FreeDOS cihaz aldım, Windows'u kurdum fakat internete bağlanamıyorum. Uygun sürücünün de hangisi olduğunu bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, yeni FreeDOS cihaz aldım, Windows'u kurdum fakat internete bağlanamıyorum. Uygun sürücünün de hangisi olduğunu bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Telefonu USB ile bağlayıp telefonun bağlı olduğu olduğu Wi-Fi'yi kullanabilirsin. Tüm sürücüleri güncellersin, yine olmaz ise el ile Wi-Fi driver kurarsın.
Donanım kimliklerini elinle yazarsan ve "&" yerine "8" koyarsan hiçbir şekilde sana kimse yardımcı olamaz. Kopyalayıp atman gerekiyor. USB tethering ile internet bağlantısı kurup sürücülerini sağla.