Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Üstün
Memur maaşları her yılın ocak ayında güncellenir. Atandigin memur türüne göre değişir ücreti.
Fordon Greeman
Uzman
Memur maaşları 6 ayda bir güncellenir ocak ve temmuz şeklinde.Memur maaşları her yılın ocak ayında güncellenir. Atandigin memur türüne göre değişir ücreti.
Ömer_Yeter
Üstün
Memur maaşları 6 ayda bir güncellenir ocak ve temmuz şeklinde.
Temmuz ara zam olarak değerlendiriliyor mudu?
Fordon Greeman
Uzman
Evet emekli maaşlarında da aynı durum var. Onlar da 6 ayda bir güncelleniyor.
Ömer_Yeter
Üstün
Evet emekli maaşlarında da aynı durum var. Onlar da 6 ayda bir güncelleniyor.
Ara zamlar değil de bence yılbaşı yapılan zamlar çok daha önemli insanlar için.
Şu an en düşük memur maaşı ortalama 48.000 TL civarında ama maaşlar kadro, unvan, derece/kademe ve eğitim durumuna göre değişir. Maaş artışları ise Allah'a emanet, toplu sözleşme dönemlerinde oynanan tiyatroyu tüm camia biliyor. Yine de ortalama %10 diyebiliriz. 
Atandığımızda aylık ne kadar para alıyoruz ve bu para belli bir süre sonra artıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Hocam bir memur olarak. İlk atanmada çift maaş daha sonraki aylarda tek maaş alıyorsun eğitim durumunda alacağın paranın miktarını değiştirebilir.
Çift maaş olayı sağlık bakanlığında yok bir tek.
Mesela ilk atandığında 40 bin lira alıyorsan çift maaşta 80 bin lira olur.
Thanos
Üstün
Hocam bu çift maaş tek maaş olayı nedir detaylı bilgi verebilir misiniz?Hocam bir memur olarak. İlk atanmada çift maaş daha sonraki aylarda tek maaş alıyorsun eğitim durumunda alacağın paranın miktarını değiştirebilir.
Çift maaş olayı sağlık bakanlığında yok bir tek.
Mesela ilk atandığında 40 bin lira alıyorsan çift maaşta 80 bin lira olur.