Rehber Yeni başlayanlar için Cyberpunk 2077 rehberi!

Büyük bir emekle hazırlanmış bir yazı olmuş hocam, elinize sağlık.
bence HUD modunu kaldırıp oyunun orijinal HUD barını gösterebilirdiniz, olmasa da olacak bir sey ama. Elestirmek icin elestiri
Bir de HUD modunu paylaşabilir misiniz

Judy Alvarez rehberi gelsin.

Eleştiriye her zaman açığım hocam. Ama HUD'u silince gözüme çok kötü geliyor niyeyse. Modu ne yazık ki paylaşamam çünkü Nexusmods'tan haksız yere kaldırılmış bir mod. Modu yapana ulaştım ve modu öyle aldım. Modu kimseyle paylaşmayacağıma da söz verdim. Üzgünüm. Söz vermesem direkt paylaşırdım. Ama alternatif olarak şunu vereyim. Modu kaldırtan adamın modu bu.

Güzel bir rehber olmuş elinize sağlık. Bir gün Cyberpunk oynamaya karar verirsem işime yaracaktır.

Bayağı detaylı gibi duruyor ben de bir şey diyeyim: MaxTac'lere kafa atmayın arkadaşlar.

Oyunda 80 saati devirmek üzereyim. Phantom Liberty'nin sonlarındayım sanırım arkasından oyunun son görevine geçeğim fakat sürekli bir yan görev çıkıyor. Oyunu bitiremiyorum bir türlü.

Oyunda 80 saati devirmek üzereyim. Phantom Liberty'nin sonlarındayım sanırım arkasından oyunun son görevine geçeğim fakat sürekli bir yan görev çıkıyor. Oyunu bitiremiyorum bir türlü.
Yan görev fışkırıyor ya CDPR oyunlarından. Verdiğim parayı hakediyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…