Yeni bilgisayarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anaf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
  • Etiketler Etiketler
    yeni
Kart bayağı eski de o yüzden.
Hocam hala güncelleme alıyor

Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim.

Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.

Hocam GTA 6 oynamak istemez miydiniz?
Hocam hala güncelleme alıyor

Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim.

Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.

Kart bayağı eski de o yüzden.

Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok.

Katlanmalık birşey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız.

Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına

İfadeler: D4C
En kötü 3000 serisine zorlanmalıydı ölü bir GPU almışsın. Zaten RTX de açamazsın adam akıllı o kartla ağır oyunlarda işkence olur.

Ben senin yerinde olsam bütçem böyle darsa işlemciyi 1-2 nesil kısar mesela 10.Nesil i7 eşliğinde ekran kartına abanırdım.

İfadeler: D4C
Güle güle kullanın efenim. Ateş ediyor sistem. Ben de kıyı da kalmış masaüstü bilgisayarıma bi' ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmayı planlıyorum ileride. DDR4 falan ama umurumda değil, birazcık güncellemeyle roket gibi sistem olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…