Winner 35 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.722 Çözümler 4 Beğeniler 1.607 Bugün 00:43 #31 anaf dedi: Daha yeni aldım şu an değil de para olursa belki. Neden ne oldu? Genişletmek için tıkla... Kart bayağı eski de o yüzden.
anaf dedi: Daha yeni aldım şu an değil de para olursa belki. Neden ne oldu? Genişletmek için tıkla... Kart bayağı eski de o yüzden.
KS KS anaf 1 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 173 Beğeniler 71 Yer Sakarya Bugün 00:43 #32 Winner dedi: Kart bayağı eski de o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam hala güncelleme alıyor Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim. Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.
Winner dedi: Kart bayağı eski de o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hocam hala güncelleme alıyor Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim. Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.
Winner 35 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.722 Çözümler 4 Beğeniler 1.607 Bugün 01:10 #33 Hocam GTA 6 oynamak istemez miydiniz? anaf dedi: Hocam hala güncelleme alıyor Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim. Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım. Genişletmek için tıkla...
Hocam GTA 6 oynamak istemez miydiniz? anaf dedi: Hocam hala güncelleme alıyor Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim. Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım. Genişletmek için tıkla...
Pixel TB 32 Başarılı Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 189 Çözümler 1 Beğeniler 167 Bugün 01:14 #34 anaf dedi: Hayırlı olsun size de hocam. Kaça hallettiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kutu içeriği eksiksiz 7200 TL verdim bence iyi.
anaf dedi: Hayırlı olsun size de hocam. Kaça hallettiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kutu içeriği eksiksiz 7200 TL verdim bence iyi.
KS KS anaf 1 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 173 Beğeniler 71 Yer Sakarya Bugün 01:18 #35 Pixel TB dedi: Teşekkürler. Kutu içeriği eksiksiz 7200 TL verdim bence iyi. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi hocam. Winner dedi: Hocam GTA 6 oynamak istemez miydiniz? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 2 dakika önce
Pixel TB dedi: Teşekkürler. Kutu içeriği eksiksiz 7200 TL verdim bence iyi. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi hocam. Winner dedi: Hocam GTA 6 oynamak istemez miydiniz? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum hocam.
D4C 49 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.096 Çözümler 2 Beğeniler 907 Bugün 01:20 #36 Winner dedi: Kart bayağı eski de o yüzden. Genişletmek için tıkla... Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok. anaf dedi: Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım. Genişletmek için tıkla... Katlanmalık birşey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız.
Winner dedi: Kart bayağı eski de o yüzden. Genişletmek için tıkla... Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok. anaf dedi: Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım. Genişletmek için tıkla... Katlanmalık birşey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız.
KS KS anaf 1 Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 173 Beğeniler 71 Yer Sakarya Bugün 01:31 #37 D4C dedi: Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok. Katlanmalık bir şey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına
D4C dedi: Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok. Katlanmalık bir şey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına
Pixel TB 32 Başarılı Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 189 Çözümler 1 Beğeniler 167 Bugün 01:33 #38 anaf dedi: Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına Genişletmek için tıkla... Ben HD 4590 512MB gibi bir kartı 14 sene kullandım.
anaf dedi: Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına Genişletmek için tıkla... Ben HD 4590 512MB gibi bir kartı 14 sene kullandım.
Öküz 41 Başarılı Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 889 Çözümler 2 Beğeniler 517 57 dakika önce #39 En kötü 3000 serisine zorlanmalıydı ölü bir GPU almışsın. Zaten RTX de açamazsın adam akıllı o kartla ağır oyunlarda işkence olur. Ben senin yerinde olsam bütçem böyle darsa işlemciyi 1-2 nesil kısar mesela 10.Nesil i7 eşliğinde ekran kartına abanırdım.
En kötü 3000 serisine zorlanmalıydı ölü bir GPU almışsın. Zaten RTX de açamazsın adam akıllı o kartla ağır oyunlarda işkence olur. Ben senin yerinde olsam bütçem böyle darsa işlemciyi 1-2 nesil kısar mesela 10.Nesil i7 eşliğinde ekran kartına abanırdım.
Isenea Dieur Has 49 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.750 Çözümler 12 Beğeniler 2.665 Yer NYC, USA 55 dakika önce #40 Güle güle kullanın efenim. Ateş ediyor sistem. Ben de kıyı da kalmış masaüstü bilgisayarıma bi' ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmayı planlıyorum ileride. DDR4 falan ama umurumda değil, birazcık güncellemeyle roket gibi sistem olur .
Güle güle kullanın efenim. Ateş ediyor sistem. Ben de kıyı da kalmış masaüstü bilgisayarıma bi' ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmayı planlıyorum ileride. DDR4 falan ama umurumda değil, birazcık güncellemeyle roket gibi sistem olur .