Güle güle kullanın efenim. Ateş ediyor sistem. Ben de kıyı da kalmış masaüstü bilgisayarıma bi' ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmayı planlıyorum ileride. DDR4 falan ama umurumda değil, birazcık güncellemeyle roket gibi sistem olur :D.
İnşallah reis.

En kötü 3000 serisine zorlanmalıydı ölü bir GPU almışsın. Zaten RTX de açamazsın adamakıllı o kartla ağır oyunlarda işkence olur.

Ben senin yerinde olsam bütçem böyle darsa işlemciyi 1-2 nesil kısar mesela 10.nesil i7 eşliğinde ekran kartına abanırdım.

İkinci el aldım dostum ve param bu kadar yanş çok biliyorsan para yolla alayım.

Ben HD 4590 512MB gibi bir kartı 14 sene kullandım.
Helal olsun valla

En kötü 3000 serisine zorlanmalıydı ölü bir GPU almışsın. Zaten RTX de açamazsın adam akıllı o kartla ağır oyunlarda işkence olur.
3000 serisinde de 3080 altı kartlarla RTX açamazsın, açarsan fps yere çakılır. 2060 Super aşağı yukarı 3060 gücünde, tek kötü yanı DLSS 3.0 yok. Ölü bir GPU demek tamamen saçmalık, ne kadara aldı bilmiyorum fakat ekran kartı gayet iyi.

3000 serisinde de 3080 altı kartlarla RTX açamazsın, açarsan FPS yere çakılır. 2060 Super aşağı yukarı 3060 gücünde, tek kötü yanı DLSS 3.0 yok. Ölü bir GPU demek tamamen saçmalık, ne kadara aldı bilmiyorum fakat ekran kartı gayet iyi.

Hocam ekipmanlar falan her şeyi 20kya hallettim.
Kasa 14-15k ya denk gelmiş oldu.

Güzel fiyata almışsın. Özellikle işlemciyi yüksek tutman iyi olmuş. İleride ekran kartı yükseltmek istediğinde elinde çok fazla seçenek olmuş olacak.

Zaten ekran kartı alırken satacağım ekran kartını yine aldığım fiyata göre kârlı çıkıyorum. RAM 1x32, onu da 2x16 yapacağım.